Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna szukajaca pracyyy

zerwalam z nim bo mi powiedzial, ze....

Polecane posty

Gość wyemancypowana i w związku
Można wrócić POD WARUNKIEM, że sprawa szacunku do drugiej strony zostanie raz na zawsze wyjaśniona. Skoro studiujesz, to nie jest tak, że nic nie robisz, nauka bywa bardziej męcząca niż niektóre prace. Tym bardziej zarzuty są nieuzasadnione. Osobiście być może dałabym szansę (o ile zrozumiałby i przyznał się do błędu - nie mam na myśli zmęczenia i braku czasu na spotkania, bo tak bywa, tylko formę, w jakiej się do Ciebie zwraca), ale tylko jedną. Jeszcze jeden taki wyskok i fora ze dwora. Szacunk to jedna z tych rzeczy, w któych nie można iść na kompromis. Jak pozwolisz sobie napluć na głowę raz, to zawsze tak będzie, i tylko coraz gorzej z czasem...

Gość Monique2222
ale jeśli chodzi o same słowa,że masz siedzieć cicho to ja bym sie obrazila ,ale czy to powód do zrywania.. sama nie wiem... babki z kafe to po każdej kłótni czy niewłaściwym słowie ze strony faceta uważaja ,ze trzeba zerwać.. i nic dziwnego ,że czesto sa same bo bez przesady każdy powie czasem coś w życiu czego nie powinienen. Gorzej jeśli taka sytuacja powtarza się często... Ja bym z nim zerwala bardziej ze wzgledu na sytuację

Gość dziewczyna szukajaca pracyyy
on mowi, ze to jest probelem tego zwiazku, ze sie malo widujemy,, bo w zasadzie tylko o to sa klotnie! on mowi, ze inaczej nie da rady zeby sie czesciej spotykac bo jest zmeczony i ma tez swoje sprawy do zalatwiania, mowil, ze nie bedzie siedzial caly dzien ze mna bo ma tez swoje zycie i obowiazki. powiedzial, zebym znalazla prace to wtedy cos wynajmiemy i bedziemy razem... tak mi mowi ;p

Gość wyemancypowana i w związku
Powinnaś mieć swoje życie, przyjaciół i sprawy, byłoby Ci łatwiej. Nie warto całego życia opierać na facecie i tylko wokół niego organizować czas. Jak raz i drugi Ty nie będziesz mieć dla niego czasu, to może on się ogarnie, a dla Ciebie też będzie lepiej, bo po prostu takie życie jest pełniejsze. Wiszenie tylko na facecie zawsze się potem odbija czkawką.

Gość _kropla wody
Niepowazny facet. On jest ciagle zmeczony ale nie z powodu pracy ale z powodu przesiadywania do poznej nocy przed komputerem. Wyobraz sobie, ze zalozylas z nim rodzine , znajdziesz prace. Sadzisz, ze on bedzie Tobie pomagal? Nie! Bo on bedzie ciagle zmeczony ale przed komputerem bedzie przesiadywal. Ty natomiast bedziesz pracowac na dwa etaty, on Tobie pomagal nie bedzie a Ty nie bedziesz miec prawa byc zmeczona. I bedziesz musiala byc cicho.