Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

Moj facet jest okropny

Polecane posty

Cóż jest facetem, niektórym ten fakt wystarcza aby brać co chcą a z drugiej strony w każdej nieinteresującej im sytuacji być ignorantem. Bo czy facet rano wstanie i zamiast sexu zapragnie np wreszcie naprawić cieknący kran? ;)

CougarGirl, mam nadzieje, ze Twoj chlopak to nie tepy raper, pokroju mojego rozmowcy. Jesli tak, wydaje mi sie, ze sprawa jest z gory przegrana i nie dotra do niego Twoje argumenty, prosby, czy grozby ;)

Gość Tonałóg.
hahaha teraz mnie rozjebałaś :D a więc to czy ktoś jest ostry czy szary ma znaczyć to czy się odzywa na jakims lamerskim forum bedac anonimowym? nie no kurwa :) brawo.. jak narazie swoja tepote to tylko ty ukazujesz a o mojej lejdi pislem tylko w superlatywach ale oczywiscie ty na podstawie tego, ze jest atrakcyjna osadasz ze jest pusta.. hmm jestes strasznie ograniczona i zakompleksiona, bez odbioru wychodze z domu wiec nie musisz mi odpisyac, osrywam cie pasztecie

szara myszka = cicha, spokojna, to nie tylko okreslenie kogos, kto nie odznacza sie olsniewajaca uroda, wiedzialbys to, gdybys wiecej czasu spedzil nad ksiazkami, niz na browarku czy dyskotece , udajac rapera :) Wnioskuje, ze Twoja niunia jest tepa, i to nadzwyczajnie tepa, majac takeigo lamusa jak Ty za chlopaka :) + dodac to,co napisales - jaki stosunek masz do niej, na co ona nie wyraza sprzeciwu. "WON na jego miejscu bym cie wyj**al z domu" ; "ja tez pare dni temu poruchałem, moja niunia chciala juz isc spac bo byla zmeczona (...) zerznalem ja jeszcze tak porządnie i dopiero poszlismy spac". Pusta laska :) i nie chodzi o wyglad, co podkreslalam juz wczesniej, bo jego rzeczywiscie nie moge skrytykowac, a szkoda :) Pozostaje takze do oceny inna Twoja wypoweidz na tym forum, wiesniaku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4591981 Jestem na 100% pewna, ze mam do czynienia z bezmozgim , zakapturzonym zulem i tepakiem. Zadna tez normalna dziewczyna nie spojrzalaby na takei ZERO, jakim jestes:)

Gość javtrfvagv
Cougargirl21 Az głupio mi o tym pisac ale musze sie komus pozalic... Moj facet musiał rano wstac do pracy. Miał moze z 7 min zanim wyjdzie z łózka i zachciało mu sie seksic. Ja jeszcze w pół śnie, mówie mu ze nie chce itd. a on co? wszedł we mnie i zaczal robic swoje... To jest naduzycie, przemoc seksualna gwalty istnieja tez w stalych zwiazkach. Jesli kobieta mowi nie a facet nie slucha jej i robi swoje korzystajac z tego ze partnerka jest chora lub slaba lub zmeczona, we snie, upita czy pod wplywem innych srodkow odurzajacych itd Bardzo czesto zdarza sie, ze gwalty w zwiazkach wcale nie odbywaja sie przy uzyciu przemocy fizycznej ale tez przy uzyciu manipulacji, zastraszeniu, przemocy werbalnej, przemocy psychicznej itd, Schemat wykorzystania seksualnego : partnerka mowi nie, a partner wykorzystuje to, ze partnerka jest w danych momencie jest slabsza ( fizycznie lub psychicznie)i robi swoje nie liczac sie z jej zdaniem. A to co opisalas Cougargirl21, to jak sie czujesz... no wlasnie czujesz sie dokladnie tak jak wszystkie ofiary przemocy seksualnej.

Ludzie, spokojnie. Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza. Nie gwałci. Skoro widziała że jej chłopak chce seksu, to powinna (nie musiała) z nim seks uprawiać. Popełnila błąd odmawiając. Trudno. Na przyszłość będzie mądrzejsza.

Gość javtrfvagv
Master111 "Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza. Nie gwałci." Jesli ona mowi nie , a facet robi swoje nie liczac sie z jej zdaniem, to jest to wymuszanie! "Skoro widziała że jej chłopak chce seksu, to powinna (nie musiała) z nim seks uprawiać. Popełnila błąd odmawiając." Ze co? Ze jak facetowi chce sie seksu to kobieta "powinna" ? Nic nie powinna, jesli nie chce.

Gość kagfeteriasreria
do behindbrowneyes nie osmieszaj sie dziewczyno :O zakompeksiona kobieta jest najgorszym stworem na swiecie.. nic dziwnego, ze w realu nie masz powodzenia

Gość gleba parter
Autorka tematu popełniła duży błąd.. powinna się seksic ze swoim facetem a nie mu odmawiać kobieta która odmawia jest nie warta niczego a jeśli aż tak bardzo ci się nie chciało to powinnaś mu zrobić loda przynajmniej całkowicie rozumiem oburzenie twojego faceta, u mnie miała byś już przejebane

Gość mam tak samo....
to jestes gorzej niz zwierze. takie osoby powinno zamykac sie na dlugie lata. Myslisz tylko o sobie i nie liczysz sie ze zdaniem innych. Zeby cie ta kobieta rzucila, bos glupi jak but

kagfeteriasreria -Tonalog , wystepujesz pod innym nickiem, bo jako tonalog nie miales juz argumentow ? Ja jestem w szczesliwym zwiazku, powodzenie w tym momencie mi niepotrzebne i zawsze na to lalam. Nawet gdybym byla "pasztetem" , ktorym przezywasz mnei od pcozatku dyskusji, czulabym sie dobrze, bo dla mnie wazniejsy jest intelekt :) A na powodzenie nigdy nie narzekalam, jestem swiadoma swojego wygladu :) Na szczescie jednak los obdarzyl mnie nie tylko ladna buzia, ale takze rozumem i szacunkiem do tego, co - i kogo - mam. Autorko postu. Niemal wszystkei wypoweidzi o tym, ze powinnas "DAC" swojemu facetowi wycodza spod klawiatury Tonalog; ten zas nie jest zbyt bystra osoba - co rzuca sie w oczy juz po pierwdszym jego poscie. Miej dla siebie szacunek, to na pewno sie powtorzy, jesli Twoj facet nie zazaluje tego RAZU.

Gość kagfeteriasreria
hehe durna cipa :D gosc cie zjechał i teraz próbujesz to zaleczyć? smieszne:D pozdrawiam tonalog, dobrze prawi, polać mu

Gość pod stół
hahahaha:) teraz to wszystkie lamusy takie hojraki:D co to oni ze dwoją dupa nie wyprawiaja i że ich dupa tak tańczy jak oni jej zagrają:D:D:D a w domku hihihihi...pani tupnie:D a pieski juz pod stołem:D:D:D:D:D wieśniaki!!!:D

I dlatego właśnie lubię współczesne nastolatki. One są już od małego nauczone że jak facet wyciąga fiuta, to mają obciągnąć bez marudzenia.

A potem tyle kobiet płacze że ich facet chodzi do agencji towarzyskiej, albo widują go z galeriankami w Tesco. A co ma robić skoro jego dziewczyna nie chce chapać dzidy ?

Gość gupie baby same nie wiecie
o co wam chodzi...... chcecie mowic "nie", ale tak naprawde chcecie sie podroczyc, zeby was facet rozgrzal i zerznal. a tutaj twoje nie to bylo NIE. widocznie nie zrozumial, ale potem przestal, wiec juz sobie odpusc. i po co o tym na forum piszesz?

Oh, ja nie wiem jak można odmówić... Jak widzę ,że mój facet jest napalony to sama nie wytrzymuje, tak mnie to podnieca... Nie raz miałam sytuacje,że obudziłam się z penisem w środku.To jest cudowne właśnie ,że półprzytomna czujesz taką przyjemność.... Trochę spontaniczności. I twój facet nie jest okropny, nie jedna by chciała kolesia z takim libido.

Gość Tonałóg.
zapomnialem dodac ze NIUNIA to moj owczarek niemiecki ktory razem z wujkiem albetrem wali mnie w dupsko w kazda srode.

Gość Współczuję Ci faceta
Jeszcze się obraża ? Ignoruj. Seks z rana owszem jest przyjemny jak obie strony mają ochotę, skoro mówisz nie i w dodatku jesteś zaspana to raczej logiczne,że nie w głowie Ci bzykanie ,a on się pcha na siłe bo ma ochotę. Ty nie masz i koniec. A jak on ma ochote to niech sobie ręką dogodzi. A wy faceci jesteście żałośni... już to widzę jak wam wasze kobiety na każde zawołanie się wypinają ,a jak akurat nie mają ochoty na seks to ciągną za każdym razem jak tylko sobie zażyczycie. Fajnie tak w wirtualnym świecie pomarzyć, co ?

Gość armani z algero
dla mnie jesli kobieta nie daje dupy swojemu facetowi wtedy kiedy on chce jest do wyrzucenia.. po co mi taka laska??

Gość sergiey3
jesli powie Ci ze nie zadowoli gdy bedziesz potrzebowac pisz ja to zrobie z przyjemnościa bo on pewnie po tym na kurwy poszedl

Gość hdyreacvhcxht
definicja gwaltu zaklada ze stosunek seksulany odbywa sie bez zgody jednej osoby, "Zgwałcenie w szerokim tego słowa znaczeniu jest to zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności: * przy użyciu przemocy, groźby bezprawnej lub podstępu (przestępstwa z art. 197 k.k.) podstep - jest to, ze spisz i budzisz sie z czlonkiem w pochwie

Uchhhhhhhhh,jak ja nie cierpie tych wszystkich facetow ,ktorzy tak przedmiotowo traktuja kobiety.Najchetniej wydrapalabym takiemu oczy.Z moim ex na czele.To samo mi robil jak spalam i nie tylko.Nawet jak z nim zerwalam wlamywal mi sie przez sie okno w nocy i budzilam sie rozbierana przez niego.Nie dociera do niego,ze ja z nim byc nie chce i nie jestem juz jego dziewczyna i nie ma prawa mi tego robic.On mysli,ze skoro mialam z nim wymuszony stosunek to wciaz jestem jego.Nienawidze go,ale nie wiem jak sie od niego uwolnic.Wzywalam pare razy policje,ale oni mnie lekcewaza jakbym sama sobie byla winna ,a to byla sprawa rodzinna pomiedzy nim a mna.Kaza mu jedynie opuscic moje mieszkanie i nic nie robia.Nawet go podwoza do jego domu.O tym ,ze on wymusza na mnie seks nie jestem w stanie nikomu opowiedziec.

Gość bez jaj, w wieku 30 lat to
Ludzie, przecież to prowokacja. Nie ma takich tępych orangutanów, wyrażających się w ten sposób. Nie wierzę w to. 0/10

Gość buahahahahahahahaha
Tonałóg. to dopiero zyeb :D

Gość gegg3
Tygrysica 3p moze jakies lepsze zasuwy na okna? czy cos?:o

Gość gegg3
okropne co ci twoj byly robi;/ ale troche sie podnieciłam jak to napisałas;p