Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

Faceci to zwirzeta

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Az głupio mi o tym pisac ale musze sie komus pozalic... Moj facet musiał rano wstac do pracy. Miał moze z 7 min zanim wyjdzie z łózka i zachciało mu sie seksic. Ja jeszcze w pół śnie, mówie mu ze nie chce itd. a on co? wszedł we mnie i zaczal robic swoje, jak powiedziałam ze mnie boli i kategorycznie kazałam mu przestac to dopiero po chwili sie opamietał! no ludzie!!!! Cofa mi sie jak sobie to przypomne. jak kobieta mówi nie to mysli nie, w zadnym wypadku tak. jestem w szoku ze tak przedmiotowo mnie potraktował

Gość jak on
mogl w ciebie wejsc tak po prostu..? tak na sucho i tak na chama? nie chcialas a sie nie bronilas przed tym? wystarczylo wyjsc z lozka albo chociaz przekrecic sie na drugi bok..(?) zy uzyl sily i cie przytrzymal zeby wlozyc? bo moze myslal ze twoje zaspane "nieee" jest niezdecydowane i moze nabierzesz ochoty..?

Gość Cougargirl21
tak na such na chama jak wrzasnełam n niego to sie opamietał

Gość Cougargirl21
do doradcy a wy w taki sposób skutecznie zniechecacie kobiety do seksu a potem zdiwienie ze nie mamy ochoty? no pewnie tez mi frajda łózko to nie koncert zyczen, obie strony powinny mniec satrysfakcje a nie ja dzis ranom usłyszałam ale ja musze... brak słów normalnie

Gość Cougargirl21
Niech wali konia cham jeden jakbym wiedziala ze tak przedmiotowo mnie bedzie traktowal w lozku to bym sie zastanowila 2 razy zanim bym sie zgodzila na oswiadczyny z jego strony

Gość Cougargirl21
do przyjaciel in spe jak mowie nie to nawez twoj zel do miejsc intymnych mi nie pomoze bo nie mam ochoty teraz bedzie mial pod gorke za to

Gość paulinnnnnnnnna
no neistety są:/

Gość pr0 boszcz
nie wiem o co chodzi autorce topiku. Przeciez od tego jestescie, po prostu chlopak chcial sobie zwalic konia i uzyl ciebie zamiast reki a ty juz wielkie halo i lamentowac do internetu... ZAL KURWA

Gość Cougargirl21
współczuje waszym partnerka nawet waszym ograniczeniem umysłowym nie mozna tego tłumaczyc

lepiej byś się odtworzyła i napisała że ciebie faceci brzydzą i masz ochotę na kobiety bo tak to wyczuwam jak piszesz o nas że jesteśmy zwierzętami, czy ograniczeni umysłowo

Gość Cougargirl21
Kobiety mnie nie interesują, a facet ktory w zyciu kieruje sie tylko swoimi popedami seksualnymi to nic innego jak zwierze. Na seks ma juz sztame, niech sobie ulzy reka jak mu tak to dobrze wychodzi.

Gość Cougargirl21
Jesli ja nie pracuje, to nie znaczy, ze on moze sobie robic ze mną co dusza zapragnie. Wyslal smsa dlaczego go tak rano potraktowalam. Nie odpisalam i nei odbieram telefonow od niego. Niech ma burak, jesli kultury sie nauczyc nie moze. A o lodzie, o ktorego tak zawsze bardzo walczyl moze juz zapomniec

a nie lepiej porozmawiac? jezeli mu dosadnie i wyraznie nie powiesz, ze twoje nie zawsze i bezwarunkowo oznacza nie..... nie odzywanie sie i burmuszenie i strojenie fochow nie jest dobra metoda na rozwiazanie takiego problemu....

Gość Cougargirl21
ch*j mnie wpedza w poczucie winy... ciekawe za co ja mam go przepraszac? moze za to ze mu k**wa skonczyc nie pozwoliłam/ podziekowałam mu za to ze mi pokazał jak to jest poczuc sie jak rzecz a on do mnie ze on mnie nigdy tak nie traktuje ale skoro ja tak mysle to on nie widzi sensu krew mnie zaraz zaleje! niech spierdziela

Gość Cougargirl21
NIE BEDE MIESZKALA ZE ZWIERZAKIEM. A pracy nie mam tylko chwilowo. Tak to juz koniec. Nie ma wstepu do moejgo domu, niech spi na ulicy. Nie obchodzi mnie on.

Dobrze a ty znów się mnie czepiasz.Niestety ten topik pokazuje jakie sa kobiety.Nie dość że facet na nią charuje to jeszcze nawet seksu nie ma.Dobrze zgodzisz się chyba ze mną że lepiej by mu było jak by chodził do burdelu?Chyba że uważasz że autorka ma rację.

Rybak chcesz znać naprawdę jakie mam zdanie o tym temacie to jest kretynizm wchodząc tutaj na forum i pisać takie rzeczy... do tego jesteś w związku małżeńskim z tym człowiekiem i przez takie coś zastanawiasz się nad rozwodem pisząc ...ze żałujesz IDIOTYZM dobry doradca napisał tutaj parę zdań z którymi się zgodzę

a i jeszcze jedno .... jeżeli dla autorki , to powód do rozwodu to niech poczeka za mężem i porozmawia z nim o całym zajściu porannym ...powiedz , ze cie to uraziło, a nie na forum i wylewać rozgoryczenie na facetów

ja mysle ze powinnas szczerze z nim porozmawiac,iz nie lubisz takich praktyk...a jak to nie pomoze....zastosuj terapie szokowa..zrob cos czego nie lubi,i to na hama...wtedy zrozumie by nie robic partnerce tego czego nie lubi,bo tonie ejst mile