Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gff małgorzata

PRZEPAŚĆ MIĘDZY MNĄ A NIM:(

Polecane posty

Gość gff małgorzata

mam 21 lat, studiuje ekonomię dziennie, dobrze sie uczę, jest okay, ale pochodzę ze sredniej rodziny- mama niewykształcona, bezrobotna, ma problemy ze zdrowiem, nie mamy za duzo pieniedzy, mój rodzinny dom nie wyglada super, w srodku nie mam najnowoczesniejszych mebli, mam wiele starych rzeczy, przydałby się remont np w kuchni.Niedawno pozanałam faceta- jest super, 29lat, mieszka jeszcze z rodzicami, mają wielki, nowoczesnie urzadzany dom, dobre samochody itp... Jego siostra jest lekarką, jego tata radca prawnym,on sam jakichs wybitnych osiagniec nie ma, niedawno skonczył zaocznie inzynierie chemiczną, ale nie pracuje w tym zawodzie. Niby jest w porzadku, ale zle sie czuje kiedy rozmawiam z jego rodzina,czuje sie gorsza... Wiem,że on jesli kiedys sie ozeni, chciałby mieszkac z rodzicami.... Nie wiem, czy to ciągnąć:(

Gość hhjhjkikjuh
mieszkać z rodzicami ?? haha nigdy w zyciu :) ... kiedys by Ci cos nei pasowalo, powiedzialbys coś niemilego do tesciowej to po tobie.. i on i cała rodzina bylaby przeciwko tobie.. swoja droga pewnie mamuska jest dla niego wszytskim "bo duzo dla niego zrobila" a ty bediesz ta druga.. nie pakuj siew takie coś.. Mimo że uwielbiam rodziców mojego narzeczonego to nie pakowalabym się w miesdzkanie z nimi:) bo mimo ze ich darze wiewlkim uczuciem i on ich też to czasami już nas drażnia.. dlatego już niedlugo sie wyprowadzamy!:) noooooo.. ja bym po prostu nie dała rady.. A ty ogarnij sie .. moj też są biedniejsi od rodzicówmojego narzeczonego no i nie mam z tym problemu, roznie to w zyciu bywa.. wyluzuj sie i przestasń zwracać uwage na takie sczególy,.. bo to naprawde szczegol

Gość a ja spie sobie
powiem ci tak on z bogatej rodizny i mieszka w wieku 29 lat z tatusiem i mamusia?? albo jest malo zaradny i nie umie sobie zycia zorganizowac albo nie chce wyjsc spod skrzydel rodzicow i np nie przystaje na propozycje kupna mu wlasnego mieszkania mieszkac z rodzicami po slubie?? dziewczyno ty od niego uciekaj naprawde nic dobrego cie przy nim nie spotka mloda jeszcze jestes to nie m asz rozeznania i doswiadczenia

Gość Zastanów się bo skoro
"mają wielki, nowoczesnie urzadzany dom, dobre samochody itp..." no to co w tym dziwnego, że chce tam nadal mieszkać. Jego rodzice w końcu nie będą żyć wiecznie. Po co ma szukać innego mieszkania skoro może dostać w spadku to właśnie.

Gość vg
uciekaj od niego, po co ci taki