Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eunika90

Kozaki noszone we wrzesniu - co to za trend?

Polecane posty

Gość naprawdę wytarczy przekroczyc
granice naszego pięknego kraju żeby doświadczyc - a jakże to bardzo miłe doświadczenie - na własnej skórze że chyba tylko u nas ludzie tak bardzo się przejmują co wypada a co nie , byłam w wielu krajach i ten luz co do ubioru mi osobiście bardzo odpowiada , mogę założyc nawet piżamę i nikogo to nie interesuje - no bo niby czemu miałoby interesowac ? To chyba moja sprawa czy chodzę w kozakach , czy w szpilkach czy potarganych dżinsach. Często będąc w Polsce spotykam się z chamskim obgadywaniem , żebyś się tylko człowieku nie wyróżniał , żebyś nie miał nic innego niż cała populacja bo cię zjedzą żywcem Jeśli jest 10 stopni , leje i wieje zimny wiatr mam popylac w sandałkach żeby ktoś nie poczuł się zniesmaczony ? Dobre sobie

Co was to obchodzi, co kto zakłada? Jak dla mnie mogą mieć nawet buty naraciarskie, i naprawdę, spływa to po mnie. Takie głupie gadanie "jest wrzesień a ktoś tam chodzi w kozakach". Zazdroszczę ci problemów 🖐️

Gość Pumperniker czerwony
Ja ostatnio bedac w polsce mialam na sobie "postrzepione" dzinsy i kurtke skorzana taki morski kolor i oczywiscie siedzac w lokalu uslyszalam perfidne obgadywanie mnie :(. Stolik dalej siedzialy paniusie wystrojone na maxa i jedna mowi do drugiej (nie mowila szeptem) " Zobacz na ta babke i jej dzinsy, takie to byly modne nascie lat temu, hahahah ......................a ten kolor kurtki to przeciez nie trend tego lata....." No normalnie myslalam, ze podejde do ich stolika i dam w pape ;). Chcialam im rowniez powiedziec, ze ta moda przyjdzie do PL na wiosne :) bo panienki chyba nie wiedza, ze moda idzie z usa do europy. Mimo, ze mnie obgadaly ja zachowalam sie z kultura i udalam, ze nie slysze ;)

Gość Lola bridge
Najlepiej bedac w PL, udawać obcokrajowca, heheh ;). Ja ze swoim TŻ kiedyś tak zrobiłam i zaraz było cicho, zero obgadywania, hehe ;)

Gość do czego to doszło
ludzie!!, żeby polacy udawali obcokrajowców!! :-O O matko jedyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok!!!!!!!!!!!!!!! :-O

Gość iloveprada
a co to takiego,tutaj gdzie mieszkam nawet w lipcu chodzily co niektore w kozakach,jezeli bys sie na modzie znala to bys wiedziala ze kozaki juz nie sa tylko na zime ale na kazdy sezon,tak to jest jak sie na jakims zadupiu mieszka