Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola121283

Czy wasi mezczyzni tez ogladaja sie za biusciastymi babkami?

Polecane posty

Gość Ola121283

Jak mnie to denerwuje - sama mam maly biust, a moj chlopak idac gdzies ze mna zawsze gapi sie i oglada za cycatkami. Denerwuje mnie to strasznie. Myslicie, ze lubi kobity z duzym biustem, a ze mna jest z braku laku?

Gość nie bo nie mam faceta
a poza tym sama mam duży biust i to za mną się oglądają :classic_cool:

Gość Ola121283
No chyba mnie kocha, ale przez to ze tak sie oglada za duzymi biustami mam wrazenie, ze czegos mu we mnie brakuje - wlasnie duzych cyckow.

dokladnie Ciebie kocha a na inne patrzy:) Ale moj naszescie nie leci na wielkie doje :D kocha bardzo moje 75 b/c :) ale nie zaprzeczam.. ze podobaja mu się kobietki typu mnie.. nie za wysokja nie za niska nie za chuda nie za gdruba czarna z ciemna karnacja :D i jak taka widze.. to tylko na niego spoglądam i sie smieje z niego :D bo zawsze musi sobie popatrzec:D

Gość trgqr
wenuss on patrzy na inne niepotrzebnie bo Ty jestes bardzo ladna dziewczyna . Nie rozumie wlasnie, facetow, mieliby najpiekniejsza kobiete swiata przy boku, a i tak ogladaliby sie za innymi ??? sa dziwni, ja sie nie ogladam za facetami idac, czy nie idac z nim

Gość Ola121283
No tak ja rozumiem, ze faceci sie ogladaja za ladnymi kobietami. Ale moj sie nigdy nie oglada za takimi z malym biustem, chocby i byly chodzacym pieknem. On sie patrzy tylko i wylacznie na ladne i szczuple z duzym biustem. Jak to wytlumaczyc?

Dzięki :) ale ja się z niego śmieje.. on ogólnie nie oglada sie za dzeiwczynami :D ale jak widzi podobną do mnie.. to zawsze musi spojrzec :)) śmiejemy się z tego.. ale on ma taki odruch .. Dobrze ze nasi mężczyzni (nie wszyscy oczywiscie) patrzą i nic wiecej..

Gość trgqr
moze spytaj go,czy chcialby bys miala wiekszy biiust, a na zarty i metafore, na dzien chlopaka kup mu szcztczne peirsi, takie sporo wieksze od Twoich i powiedz, ze mu je kupujesz, by nie sprzwial Ci juz przykrosci i nie wpatrywal sie w busty innym kobieta gdy z nim spedzasz czas :) moze mu sie lyso zrobi i w koncu zacznie sie zachowywac :P Sa takie cycki co w dodtyku sa jak prawdziwe, chyba sa z gumy na zewnatrz, a w srodku maja wode, albo jakis inny srodek, i wygladem tez sa jak prawdziwe .Musisz poszukac, jak nei to moze an allegro znajdziesz :P I nie przejmuj sie tym za bardzo, jesli poatrzy tylko na cyci to napewno nie ma glebszych zamarow . a to znaczy, ze jest jeszcze wiekszym glupkiem

Gość njiubibuy
niby taka ich natura ale mojemu facetowi jakoś się nie zdarza patrzeć na inne no bez kitu a jak idzie jakaś lasencja to delikatnie zerkam czy się na nią spojrzy a on zupełnie nic, nie wiem może z moim facetem jest coś nie tak;)

Gość trgqr
moj akurat to za kazda sie spojrzy, a ostnio mi sie nawet wydaje, ze cignie go do blondynek ;/ ja niestey mam naturalnie czarne wlosy, i boje zmienic sie koloru , wiec nigdy pewnie nie beda tak ajsne jakby chial, no tylko najgorsze jest to, z emoj nie patrzy za nimi, tylko gapi im sie prosto w oczy, tak bezczelnie, denrwoje mnie to i boli .

Gość wcale nie jest ładna
ta blondynka, coś od niej odrzuca

ta blondynka jest zwykkla kobietą.. :) ale wyglada na symptayczna. Dlaczego nei porozmawiasz ze swoim facetem że Cie boli jego spoglądanie w twarz dziewczyn ? czy tam w oczy itd?? zerknąć.. a popatrzec sobiew oczy to jest co innego.. ja bym tego nie przezyla.. bo to dla mnie taka lekka zdrada.. takie uwodzenie .. :) a Dziewczyna ktora z nim idzie wychodzi na niewiadomo kogo :/ .. Pogadaj z nim🌼

Gość gjigjjgfjhgifhji
to ty sie ogladaj za innymi facetami przy nim,dziewczyny pamietajcie- robcie to samo co wasz facet wam robi,zobaczycie jakie to daje efekty,nie bojcie sie

Gość to chyba ich
natura mój tak samo robi, niestety wciska mi kity, że nie patrze co mnie wkurza najbardziej sama miała kiedyś A, teraz mam duże C bo zrobiłam sobie operacje powiększenia, ale nie dla niego tylko dla siebie, zawsze mi przeszkadzał brak biustu

Faceci ogólnie lubią sobie pooglądać, stąd w pracy często mają kalendarze z gołymi babami. Najgorsze co może robić kobieta to robić na złość swojemu facetowi. Chyba prościej porozmawiać niż bawić się w durne gierki typu "jak Bóg kubie"

Gość gregory3232
nie wazne czy duży, czy mały // Ma być naturalny .. Nie ma nic gorszego niz silikon

Profesorka ;) Dokladnie, ach te kalendarze z golymi babami :) Ale najlepsza jest rozmowa, gdy oczywiscie przesadza.. bo zwykle patrzenie jest naprawde normalne