Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola121283

Czy wasi mezczyzni tez ogladaja sie za biusciastymi babkami?

Polecane posty

Gość dziwne to;p strasznie
facet jest z kobieta kocha ją i oglada sie za innymi?? nie ma co;p owszem są tacy moj wujek np za kazda sie gapi mimo ze ma zona.. jedzie samochodem i tylko glowa lata na boki.. a jego brat (czyli moj ojciec) nigdy nei patrzy na inne kobiety;/ nie raz sa sytuacje kiedy jedzie samochodem a ja chodnikiem i wypatrze go w miescie skacze macham i nic.. nie widzi o nei patrzy na boki;p moj facet to samo;p czasem jak idzie jakas laska w miare czy cos to katem oka patrze na swojego czy sie na nia gapi a on nic idzie przed siebei jakby nei widzial nikogo..

Kobiety nie lubią natrętów i przesadnie zakochanych facetów, co za problem znaleźć faceta wpatrzonego w kobietę jak w obrazek ?

Gość dziwne to;p strasznie
mój nie udaje ;p bo najlepszą laskę w miescie wiec nie ma za kim się ogladać :P

Gość rozmiar 75 B ;)
Kurcze mój też tak ma ale zaczął się ograniczać gdy zaczęłam to ze śmiechem komentować np. idzie dziewczę hojnie obdarzone przez naturę, jemu oczy uciekają, a ja na to: fajna laska,a jakie piersi;) A rzucony przez kogoś pomysł ze sztucznymi piersiami wykorzystam przy jego najbliższych urodzinach he,he...

Gość rozmiar 75 B ;)
Miało być hojnie obdarzone a, że ortografia się kłania wyszedł epitet. Sorki

Gość O co kaman?
Mój się nie ogląda

Gość 21lio
jestem kobietą, mam średni biust, ale jak gdzieś zobaczę ładny duży to sama się oglądam...głupio tak trochę ale ładne, duże, zadbane piersi są imponujące

Gość trgqr
sorrki, ale interenet mi padl na troche ;/ hehe wenus sluchaj ja juz gadalam z nim na ten temat nie jeden raz. On uwaza, ze nie patrzy na nie, usprawiedliwia sie glupio, ze no jak jaks idzie rpzed nim to chyba normalne ze ja widzi . Odwraca kota ogonem , zachowuje sie jakby nie rozumial o co mi chodzi i co ja do niego mowie . Robi to specjalnie . Oczy ma do okola glowy i wszedzie kazdego zauwazy i wszyskich skomentuje, to jest badzo brzydkie z jego strony . Nie umiem tego u niego zmienic . On zaczyna sie z emna klocic i tweierdzi, ze oszalalam i jestem nienormalna.Czasem sobie msle, ze moze jak byloby mi dane byc piekna kobieta, to mogloby byc inaczej , echhh .. niestey jestem zwyczajna , zadna rewelacja , nic ciekawego