Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sadie

odczytanie testu ciazowego

Polecane posty

okres spoznil sie mi 1 dzien, kupilam test i nie wytrzymalam i go od razu zrobilam (jakas godzine temu) Pre-test, i ta druga kreska jest taka ledwo widoczna taka blado rozowa... nie wiem co myslec....

moze jutro jak bede w miescie to kupie w jakiejs aptece kolejny test i zrobie go za pare dni. bo moze ta druga kreska jest ledwo widoczna bo wg moich obliczen to ciaza ma 2-3 tyg (nie licze od miesiaczki)

powiedzcie cos.... bety nie zrobie bo nie mam jak dojechac do miasta bo pracuje pierwszy miesiac i nie moge sie spozniac

Gość cvbhhgjklj
mysle, ze jestes w ciazy, test nie byl zrobiony z porannego moczu wiec jest nizsze stezenie hcg. Zrob ponownie test rano za 2 dni a kreska bedzie juz wyrazna.

Gość jestes w ciazy jak 2 kreski

mam nadzieje bo tyle czasu sie staralismy a to pierwszy miesiac podczas ktorego nie myslalm o dziecku o i prosze.... jestem taka szczesliwa ale tez i nie pewna....musze test powtorzyc za pare dni z porannego moczu

ja w obu przypadkach (i Wiki i mały) robiłam nie z porannego moczu bo z nerwów nie mogłam wytrzymać i z oboma było tak że dostłownie ledwo zawilgotniał paseczek a już 2 kreski przy czym ta druga o wiele słabsza od pierwszej więc jeśli wynik pojawił ci się w ciągu powiedzmy 5 minut to raczej oznacza ciąże ale najlepiej powtórz test lub od razu się do lekarza zarejestruj :)

Gość MakeMeHappy
Jeśli test zrobiłaś wg. instrukcji i odczytałaś go w czasie podanym w instrukcji, to na 100% jesteś w ciąży. Każda, nawet najbardziej blada kreska oznacza ciążę. U mnie trzeba było patrzeć przez lupę, taka była blada, a ciąża była :) Moje koleżanki też mają takie doświadczenia. I później będziesz kolejne testy, tym kreska będzie ciemniejsza.

Gość MakeMeHappy
* im później będziesz robiła kolejne testy, tym kreska będzie ciemniejsza.

Gość wnioskuje....
sadie............GRATULACJE!!! jesli jest jakakolwiek druga kreseczka to tak, to jest ciaza. Tak bylo w moim przypadku:-), na drugi dzien czy dwa dni pozniej zrobilam drugi i juz nie bylo zadnych watpliwosci:-)

wszytsko robilam wg instrukcji- nie pierwszy raz mialam test w rece. To chyba sie zaczne juz cieszyc tak naparwde...!

Gość MakeMeHappy
Tak!!! Możesz się spokojnie cieszyć! Gratulacje! 👄

w pon zadzwonie do gin i sie umowie na wizyte - wogole to myslalam isc do lekarza dopiero po 5tc ale pojde wczesniej z tego wzgledu ze pierwsza ciaza byla obumarla i popraosze o duphaston w razie w jakby cos sie zaczelo dziac.