Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka...........

czy jest szansa??

Polecane posty

Gość 19latka...........

tak jak w temacie czy jest szansa zeby jakikolwiek chlopak mnie zaakceptowal z czyms takim ( mam podobnie) http://www.skolioza.org/plastyka/plastyka2a.jpg przez to nie moge normalnie funkcjonowac wsrod ludzi, nie otwieram sie przed ludzmi, szybko ich splawiam bo mam wrazenie ze pomysla o mnie jak o jakims dziwolongu, nie wspominajac o znalezieniu drugiej polowki(choc jest(bylo) paru gosci którzy sie mna zainteresowali ale do niczego nigdy nie dochodzilo gdyz balam sie reakcji . teraz ide na studia i znowu pewnie bede niedostepna.....

Gość 19latka...........
ale czy to nie obrzydzi jakos faceta bo patrzac na inne dziewczyny watpie zeby brali mnie pod uwage z czyms takim

Mam nadzieję, że jesteś pod opieką lekarza. Jeśli nie będziesz tego leczyć za 10 lat praktycznie nie będziesz w stanie normalnie funkcjonować.

Gość 19latka...........
niewiele sie juz da zrobic...

oszalalas ??? nie ma w tym nic obrzydliwego. co najwyzej moze to byc nieestetyczne, ale od kiedy faceci patrzac na kobiete martwia sie estetyką???

Gość Pakula
kolega wyzej ma racje, a poza tym to czy przypadkiem takich schorzen sie nie operuje?

Gość 19latka...........
operuje ale po ukonczeniu 18 roku zycia na wlasny koszt......

Gość Pakula
no to z tego co widze masz juz lat 19 a ile taki koszt wynosi??spodziewam sie ze bardzo drogo.

Gość Ja_reklamowka
sluchaj...nie wazne jak ktos wyglada tylko wazne jest to jakim kto jest czlowiekiem :) moj chlopak choruje . Tez mam 19 lat :)

Gość 19latka...........
cos okolo 10 tys. wiec kiepska wizja na przyszlosc....

Gość 19latka...........
ale watpie ze choruje na cos co widac golym okiem... przepraszam nie znam waszej historii wiec nie bede oceniac, mam nadzieje tylko ze wyzdrowieje :)

Gość Pakula
oczywiscie ze normalny mezczyzna nie bedzie na to patrzyl.....jednak rozumiem ze tu tez chodzi o wlasne samopoczucie prawda? sama mam inny problem z ktorym walcze od nastolatki a mam 27lat. nie raz slyszalam ze to nie ma znaczenia i to od mezczyzn ktorzy chcieli sie ze mna spotkac, poznac blizej. jednak to zabiera mi moja pewnosc siebie i zmienia moje "ja" tak wiec rozumiem zmartwienie kolezanki:) jednak naprawde wierz mi na tej ziemi nadal sa normalni mezczyzni ktorzy nie beda mieli z tym problemow.

Gość 19latka...........
szczerze mam tyle kompeksow ( chociaz skolioza glowny) ze juz watpie na jakakolwiek akceptacje ze strony ludzi...

Gość Pakula
najpierw ty musisz przestac myslec kategoriami wygladu :) zrozumiale ze chcesz wygladac i byc zdrowa osoba ale tak nie jest wiec co teraz? poprostu rob to co mozesz osiagnac. Jestes jeszcze mloda przeciez, masz jeszcze czas a w zyciu duzo moze sie jeszcze zmienic ze nawet sie tego nie spodziewasz:)