Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta wkurzona maksymalnie

Zła na rodzine męża!!!

Polecane posty

- Wnukami się nie zajmuje - Pieniędzy nam nie daje a ma ich jak lodu - W dodatku jeszcze ojciec mojej teściowej to upierdliwy staruch, który jeździ na wózku inwalidzkim. Przy każdej okazji gdy zwyzywam męża, ubliże mu, powiem coś nie miłego to idzie do tego starucha się żalić!!! ostatnio powiedziałam mu że jego matką jest kur.wą a on jest bękartem bo w końcu wychowywał się bez ojca!!! Moi rodzice nie raz to powiedzieli, ostatnio jednak oni zwyzywali moją teściową a ta suka zamiast przyznać im racje to dała im po twarzy mimo że oni mówili prawde, mój mąż też okazał się śmieciem bo mojego ojca uderzył z liścia!! a matke-moją matke pociągnął za włosy i wyrzucił za drzwi. Moi rodzice od dawna wiedzieli że chłopak który wychował się bez ojca nie jest mężem dla mnie, teraz ja urodziłam mu dwójke dzieci i nawet nie będę mogła się z tego związku wyrwać. Przecież ja nie pracuje, na rodzine zarabia tylko to bydle(mój mąż). Ja czasem robie mu awantury bez powodu, gdy mi odpyskuje to daje mu w pysk.

Gość zakładałaś temat wcześniej
na ogólnym??

Gość jaka durna prowokacja

Tak!!!!!!!!!!!!!!!!! I co z tego, musze się komuś wyżalic a tam po prostu nie moge, skasowano mój temat. Ja potrzebuje rady? co ja zrobie, nie pracuje mój mąż utrzymuje rodzine a jego matka uważa że powinnam pomagac jej np. w myciu okien a sama miga się od babcinych obowiązków. Dziecmi zajmują się rzadko kiedy, od czasu do czasu kupi im czekolade i na tym koniec. Jeszcze mój mąż po każdej awanturze leci do tego kaleki swojego dziadka.

Dlaczego bierzesz to za prowokacje? ja wiem że sytuacja jest głupia i nie wygląda u nas najlepiej ale teściowej nic nie usprawiedliwia, powiedziałam jej że dobrze zrobił jej facet że zostawił ją samą z dzieckiem to dała mi w twarz. I ja jestem ze człowiekiem który uderzył mojego ojca i ciągnął moją matke za włosy.

Gość nawet nie wiesz jak bardzo się
uśmiałam:D :D :D :D

Lepiej poradźcie mi coś? jestem załamana tym wszystkim, nie daje już sobie z tym wszystkim rady. Teściowa to suka i awanturnica, mówiąca że ja mieszka u niej, ubliżająca mi i w dodatku stara zdzira mnie bije.

Moze przestancie sie okladac po pyskach i zacznijcie rozmawiac jak cywilizowani ludzie a nie jak dzikusy. tez sie usmialam :D :D :D

Gość nie dość że marna to i
infantylna i prostacka ta prowokacja :classic_cool:🖐️

Widze że są tutaj same osoby które mnie nie rozumieją:( Wy nic nie rozumiecie, ja mam racje że tak się zachowuje. Teściowa jest skąpa, mąż za każdym razem pod czas każdej awantury mi odpyskowuje, dzięki Bogu jeszcze mnie nie uderzył bo nie darowałabym mu tego. Jeszcze ten stary kaleka który wtrąca się do naszej rodziny, cały czas mnie atakuje że ja swojemu mężowi zmarnowałam życie.

Gość ania dobra rada
Haha Kobieto a co mamy Ci poradzić. Współczuje tylko twoim dzieciom ze musza na to wszystko patrzec Jak rodzice sie kłuca i w domu panuje napieta i nie zdrowa atmosfera. Na dzieciach to sie napewno w przyszlości odbije. Pozatym jak masz takich super rodzicow to do nich sie wyprowadz i oni sie beda opiekowac twoimi dziecmi a Ty znajdz sobie prace. Pozdrawiam