Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolreja

czy mozna po dwoch cesarkach...

Polecane posty

Gość kolreja

czy mlozna po dwoch cesarkach miec jeszcze porod naturalny?---cesarki mialam nie na zyczenie... pierwsza bo mala nie chciala sie "wykluc" ..mimio skurczy..przelezalysmy 24 godzi...zreszta byla dosyc duza ponad 4,2kg, druga byla 18 m-cy po pierwszej..i polecil mi ja lekarz, bo dziecko rowniez bylo duze ponad 4,2 kg i byla nieduza odleglosc czasowo...jak myslicie?..moge jeszcze miec porod naturalny?

Gość ćma ćme
Wiem że nie na temat ,ale powiedz mi jak się czułaś po drugim cc ? długo dochodziłaś do siebie? Pytam po miałam cc i mysle nad nastepnym dzieckiem ,ale bardzo się boje kolejnego cięcia bo po 1 długo dochodziłam do siebie i bardzo mnie rana bolała.Pozdrawiam

Gość xyc29
moja koleżanka miała przy pierwszym porodzie cesarkę przy drugim chciała rodzić naturalnie bo nie miała przeciwwskazań ale lekarze zrobili cc- także chyba jak miałaś już 2 cesarki o na 100% Ci zrobią 3

Gość nie nie nie niex10
w Twoim przypadku jest to już niemożliwe,zresztą 2 cesarki to też już jest wielkie obciążenie.

Nie da rady, będziesz mieć 3 CC. Moja znajoma jest w ciąży z 3 dzieckiem i ma od początku skierowanie na CC bo poprzednich dzieci nie dała rady urodzić SN.

Gość kolreja
po obu cesarkach czulam sie dobrze...rano mialam cc a wieczorem wstalam poszlam pod prysznic...naturalnie nie krokiem tanecznym;)...ale bylo OK...moglam juz po 2 dniach wyjsc, ale z mala cos bylo i musialam zostac..chcialbym miec wiecej dzieci...z trzecim chcialam jeszcze zaczekac...moze za 3 lata! a wiecie ile mozna miec cc? ja mam znajoma co urodzilam bliznaki przez cc ...a po 20 miesiacach miala nastepny porod bez cc...