Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaSłodna22

Temperatura po @ nie spadła....

Polecane posty

Gość MałaSłodna22

Witam, mam taki problem... więc dostałam @ 4.08 a temperaturę przed @ miałam w granicach 36,8-37,0 jednak po @ temperatura nie spadła ;( Nie wiem co mam o tym myśleć. @ trwała tak jak zawsze 5 dni, i była obfita tak jak zawsze... nie wiem tylko co z tą temperaturą... Teraz temperaturę mam w granicach 36,7-36,8 dodam że mierzę ją codziennie po przebudzeniu sie w pochwie. Bardzo proszę o pomoc... ;(

Gość Karolinka juz jestem
Jeśli temperatura nie spadła to nie był okres lecz krwawienie śródcykliczne, też tak miałam w tym cyklu. Dni płodne w takim wypadku występują podczas krwawienia lub zaraz po nim.

Gość MałaSłodna22
Ale to "krawienie" trwało dość długo i dostałam go 13 dni po skoku temperatury i było obfite... Mam sie czym martwić? ;(

Gość Karolinka juz jestem
No właśnie takie jest krwawienie śródcykliczne, wygląda dokładnie tak jak miesiączka. Jeśli byś nie mierzyła tempki to byś myślała, że masz okres,nie ma się czym martwić, są kobiety które mają tylko takie cykle. Poczytaj na ten temat, w google jest pełno artykułów, wpisz tylko "krwawienie śródcykliczne"