Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metinta Luxe

Poszukuję sukienki odpowiedniej na mnie.

Polecane posty

Szukam czegość gustownego, eleganckiego na uroczystość, poszukuję sukieneczki z allegro. Cena nie gra roli :) Rozmiar S/M.

Gość to se szukaj co nas to

A moze byc bluzeczka? Bo mam coś gustownego, w sam raz na elegancką uroczystość- zresztą zobacz sobie sama, w stopce mam zdjecie

A żałuj, co prawda nie z allegro, a kupiona u ruskich, ale znakomicie wyszczupla i sprawia, że czuje sie wyjątkowo :)

grota nestle - przykro mi, że zazdrość tak na ciebie oddziałuje, czepiasz się moich cycków pochwal się swoimi a czy 0 , mam takie jakie mam innych nie potrzebuje i twojej wypowiedzi na ich temat tez nie, po co taka afera ? Jaja - zacznij używać słownika wyjdzie Ci na dobre :) PS nie to żebym, była złośliwa,ale chamstwa nie będę znosić.

większość osób ma zdjęcie w stopce postanowiłam nie być gorsza :) A zresztą to mój wybór.. coś długo Ci zajeło zrozumienie teog co napisałam :o

grota nestle - 15:15 grota nestle o corva jaka pieprzona lansiara :classic_cool: grota nestle - 15:28 haha:classic_cool: slowa na temat tego co masz w stopce nie powiedzialam, ty glupia piczko:classic_cool: Jesteś Żałosna.

Nie zamierzam nikogo tu wyzywać, ani się kłucić, bo to na poziomie zerówki, albo i niżej, o co ta walka ? :classic_cool:. Dajmy sobie spokój.

zapewne dłużej stąpam po tym świecie niż ty groto :P Zamykam temat. Bo nie zamierzam wysluchiwac opini na moj temat jakie by one nie byly, bo mi to zwisa.