Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomsobieprzylazla

schlalam sie, jeszcze tylko petla na szyje

Polecane posty

Gość bomsobieprzylazla
nie, nie chodzi o cnote....seks uprawiałam rowniez z innymi, chodzi o to, ze go kocham, uwielbiam z nim rozmawiac, spedzac czas, całować sie, byc przy nim. Bardzo mi pomaga i ja w miare możliwości pomaam mu. Jednak on nie rozumie chyba ze miedzy dwojgiem ludzi moga byc zgrzyty, a on zamiast starac sie wyjasnic problem zakancza zwiazek...bo go wkurw iam...

Gość bomsobieprzylazla
teraz jak sobie przypomne ze potrafił mi przywiezc tabletki o 3 w nocy bo bolał nie ząb, albo zawiezc na pogotowie w srodku nocy to az mi słabo...boże... wiem, jestem pierdol nieta ale kocham go!;((

Gość bomsobieprzylazla
i co, zatkao? z niego jest zajebisty facet, a wychodzi na to, ze to ja jestem pierdolnnie ta...

nie zatkało, prędzej odechciało się każdemu cokolwiek tu pisać skoro do ciebie prawda nie dociera, żyj sobie dalej w tym głupim przekonaniu i nie słuchaj ludzi, to daleko zajedziesz, każdy próbuje ci pomóc ale ty tego nie dopuszczasz.

Gość bomsobieprzylazla
widzicie dziewczyny, ja nie potrafie przyjac do wiadomosci, ze to juz koniec... jakies rady jak sobie z ta miloscia poradzic?

Gość daj spokoj, prosze
bylam w podobnej sytuacji. gdy natrafisz na lepszego faceta, to zaczniesz sie bic po glowie i dziwic jak moglas byc z takim scierwem. otworz oczy i zacznij szukac, zmien swoje zycie! postanow sobie byc kobieta bawiaca sie zyciem (oczywiscie w granicach zdrowego rozsadku). nie pozwalaj sobie na bycie ofiara. zycie z takim mezczyzna nie ma sensu. ono dopiero teraz - po rozstaniu nabralo wartosci!!! bezwartosciowe jest, gdy zyjesz z kims takim jak on. to, ze przyjechal o 3 w nocy z tabletkami na bol zeba? no wow, rzeczyiwscie zajebisty gest. moj mezczyzna gotuje dla mnie, sprzata, chodzi na zakupy, suszy i czesze mi wlosy, pierze i traktuje mnie jak ksiezniczke. fakt, tez sa miedzy namio zgrzyty, ale nigdy nie powiedzialby mi czegos takiego... traktuje mnie jak ksiezniczke, a ja w miare mozliwosci - jego jak ksiecia. :D choc on mi rzadko na to pozwala. zwiazek dwuletni, ale prawdopodobnie bedzie trwal do konca zycia. :) nie mysl sobie, ze on sie na wszystko zgadza i jest jak marionetka. :P chce robic dla mnie wszystko, ale ma swoje zdanie. jesli ja mu kaze cos zrobic... no to jest niechetny i sie czasem klocimy. :P to musi wyjsc samo. kurcze, rozpisalam sie. zostaw taka szuje jak ten Twoj i znajdz sobie PRAWDZIWEGO MEZCZYZNE. jeszcze nie jest za pozno. :) dzis sobota - wybierz sie na wieczorna dyskoteke, gdziekolwiek. sprobuj kogos poznac!

Gość bomsobieprzylazla
nie sadze, zeby facet poznany na dyskotece miał byc tym jedynym....chyba ze w sam raz na raz:0

Gość srfggrrrrrr
to chyba prowokacja :o kurwa jak mozna byc taka kretynką, ja tez rozstawalam sie z 'miloscia zycia' i lekko nie bylo, ale w zyciu nie dalabym soba tak pomiatac, usunelam sie po prostu i tyle :o bolało ale przestalo, a ja mam nadal do siebie szacunek. w zyciu trzeba najbardzij kochac siebie, dopiero pozniej kogos.

Gość bomsobieprzylazla
dobra dzedzie. Jak tylko dziewczyny, jade do niego, zobaczymy jak to bedzie, jak tylko wroce kolo 22 npisze co i jak...

Gość bomsobieprzylazla
nie, to nie provo, odezwe sie jak wroce dziewczyny. Ciekawe co mi powie....

Gość daj spokoj, prosze
no nie znajdziesz na cale zycie, ale przynajmniej bedziesz miala kogos, zeby odreagowac. zsreszta... jest mnostwo osob ktore w takich miejscach poznaly swoich zyciowych partnerow, a powodem ich zaangazowania wcale nie byla wpadka. :P

nie potrzebnie jedziesz, prosic sie o milosc. mnie tez boli bo nawet nie minal tydzien, ale nie bede sie o nic prosic.