Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

tak się kończą głupie żarty..

Polecane posty

Gość przeciez widac ze to
wyrezyserowane

tak napewno wyrezysowane :D ty nie robiles takich zartów nigdy ?? bo ja np robilam .. nagrywalo się i sie smialo z tego, z reakcji ?? A ja jako kobieta też bym od razu spieprzala

Gość ojjj ale czy to prawdziwe
nagranie ? jesli tak to ja cie yebie :O

Gość bifbifeibfie
gdyby było naprawde to nie sadze ze ktos tak po prostu umiescilby na FB taki filmik, a nawet jesli to bylby skonczonym idiota :O

Wyreżyserowane : 1. Kobieta kończy rozmowę i obraca się w stronę przebranego gościa, jakby chciała go zobaczyć i przestraszyć się. Właściwie odwraca się i nie robi żadnego kroku, który mógłby sugerować, że ma zamiar udać się np. do pokoju. 2. Tuż przed wypadkiem biegnie sobie powoli w stronę ogrodzenia, czyżby chciała przeskoczyć przed płot ? :D a) biegnie za wolno, jak na kobietę, która ucieka przed mordercą/gwałcicielem. b) powinna uciekać w jakimś określonym kierunku, czyli skręcić w lewo lub w prawo, a nie prosto na płot ! 3. Samochód ją wciąga pod maskę, ale nie pod koło ! Po zbliżeniu się kamerzystki widać jasno, że auto musiało ofiarę przejechać przednim/lewym kołem, gdyby tak się stało, auto podskoczyłoby i ofiara miałaby zmiażdżone plecy, a film zdecydowanie mówi co innego. Marna amerykańska prowokacja z cyklu "kręcone na żywo" ;-) Przypomnijcie sobie filmy : "Blair Witch Project" i "Cloverfield", takie produkcje lubią się sprzedawać, bo widz nie jest do końca przekonany, czy materiał wideo jest prawdziwy, czy nie.

Gość nie wypada
>1. Kobieta kończy rozmowę i obraca się w stronę przebranego gościa, Bo obrócić się w innym kierunku nie mogła. Z jednej strony miała ścianę z oknem, z drugiej - drzwi wejściowe. >2. Tuż przed wypadkiem biegnie sobie powoli w stronę ogrodzenia, czyżby chciała przeskoczyć przed płot ? A ty oczywiście myślałabyś w takich chwilach nad wyraz racjonalnie i miałabyś konkretny plan dokąd uciekać:-) >a) biegnie za wolno, jak na kobietę, która ucieka przed mordercą/gwałcicielem. A jest jakaś stała prędkość wskazana do takich sytuacji? Jeśli zobaczysz na ulicy kobietę która ucieka przed kimś za wolno (według ciebie) bo na przykład ma buty na obcasach, albo jest chora, albo ma słabą kondycję, to nie pomożesz, bo uznasz, że ona tak sobie biegnie? b) powinna uciekać w jakimś określonym kierunku, czyli skręcić w lewo lub w prawo, a nie prosto na płot ! Racjonalne myślenie w sytuacji arcy-stresowe... 0byś nigdy nie miała okazji się przekonać, że w takiej sytuacji się nie myśli racjonalnie. Naprawdę szczerze ci tego życzę. >3. Samochód ją wciąga pod maskę, ale nie pod koło ! Po zbliżeniu się kamerzystki widać jasno, że auto musiało ofiarę przejechać przednim/lewym kołem, gdyby tak się stało, auto podskoczyłoby i ofiara miałaby zmiażdżone plecy, a film zdecydowanie mówi co innego. Nie widać (na szczęście) jej pleców. Mam nadzieję, że to jednak było wyreżyserowane, bo żal dziewczyny, tego kierowcy, który do końca życia by żył z wyrzutami sumienia chociaż jego winy tu nie było. I tych " żartownisiów" też żal, chociaż wymyślili kretyński żart. Ale argumenty, które tu podałaś nie są dowodem na wyreżyserowanie.

Gość nie wypada
A swoją drogą... czy osoby które produkują takie wątpliwej jakości żarty nie boją się, że taka osoba n.p. dostanie zawału, albo przerażona, w obronie własnej walnie dowcipnisia czymś ciężkim w głowę, lub jakiegoś noża użyje? Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby robić takie żarty.

Gość nie wypada
A fakt, nie spojrzałam dokładnie na nicka. Tu jednak przewaga kobiet, a ja byłam jeszcze pod wrażeniem tego filmu, przyznam, że pod dużym wrażeniem, stąd moja pomyłka

" 0byś nigdy nie miała okazji " Za mało spostrzegawcza jesteś ;-) weźmy chociaż mój nick, który jasno sugeruje, że jestem facetem :-) " A ty oczywiście myślałabyś w takich chwilach nad wyraz racjonalnie i miałabyś konkretny plan dokąd uciekać " Miała przynajmniej dwa sensowne kierunki ucieczki, czyli w lewo lub w prawo, a nie prosto na ogrodzenie :-) " A jest jakaś stała prędkość wskazana do takich sytuacji? " Znacznie szybsza i nie jest ona stała ;-) " Nie widać (na szczęście) jej pleców. " Widać i to na tyle dobrze, by jasno stwierdzić, że rzekoma ofiara ma czystą bluzkę i wypukłe plecy, a nie wklęsłe. " Ale argumenty, które tu podałaś nie są dowodem na wyreżyserowanie. " Są, bo właśnie tym sposobem doszedłem do wnisku, że film nie jest prawdziwy, o czym się kiedyś przekonasz.

Gość bifbifeibfie
było widać fragment jej pleców, nie miała ich zmiażdżonych. natomiast Boogieman ma racje, że auto by podskoczyło a tak się nei stało. po następne to zobacz ze ona stanęła tyłem do auta a jak leży już lezy prostopadle, więc coś nie halo jak dla mnie. mam nadzieje ze to fake.

" Dla mnie jeszcze dziwne jest to, ze ona lezala pod drzwiami kierowcy, a on tak szybko wyszedl, drzwi zamknal etc. " Oczywiście, w dodatku każdy normalny i dorosły człowiek łapie w takich chwilach za komórkę, a nie stoi i lamentuje, tłumacząc się.

Gość nie wypada
Boogieman Mam nadzieję, że masz rację, bo naprawdę wolałabym żeby ten film był wyreżyserowany:-) Co do pomyłki z nickiem - już pisałam wyżej. Mam nadzieję,że nie poczułeś się dotknięty;-) Nie chcę go oglądać kilkakrotnie pod kątem szukania szczegółów. Być może, że czegoś nie dostrzegłam, przejęta treścią filmu.

nie wypada, ja Cię nie chce przekonywać do swojej racji. To tylko moja opinia. " Mam nadzieję,że nie poczułeś się dotknięty " Ależ skądże :-)

Gość bogieman to widać, że
w życiu nie miałeś do czynienia na własnej skórze z wypadkiem samochodowym z udziałem pieszego. Jak mi wpadła kobieta pod koła, to pierwsze co zrobiłam, to wybiegłam z samochodu, żeby zobaczyć czy żyje, a po odpowiednie służby zadzwonili gapie, a nie ja. Człowiek jest wtedy w takim amoku, że racjonalnie nie myśli, więc nie pierdol, bo aż mi się śmiać chcę :-o Co do filmu, to nie komentuje, bo nie ma czego komentować.