Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość studentka 1 roku

studia, ważne pytanie pytanie

Polecane posty

Gość studentka 1 roku

hej, mam pytanie w zwiazku z ropoczynajacymi sie za niedlugo studjami, bed studjowac kosemtyke zaocznie na jednej z renomowanych prywatnych uczelni we warszawie, mieszkam we wschodniej polsce, w lubelskim, narazie bede dojerzdzac do warszawy na zjazdy, ale juz dalam ogloszenia na kilku portalach ze szukam sponsora w warszawie, bo chciala bym sie wyprowadzic do warszawy, jestem bardzo ladna i mysle ze bez trudu znajde sponsora ktory mnie bedzie utrzymywal i wynajmowal mi mieszkanie, chciala bym sprobowac zrobic kariere w szolbiznesie, zamierzam chodzic na jakies kastingi, moze jako hostessa na jakichs bankietach sie zatrudniac, jak sie nie uda to trudno zostane kosmetyczka, no i wlasnie mam pytanie wazne do osob ktore byly w podobnej sytuacji co ja jestem, ze wiecie wy z zadupia a na was czeka wielkie miasto, przyznam sie ze mam obawy zeby sie moje pochodzenie nie ciagnelo za mna, no bo wiecie, polska wschodnia to bieda, zacofanie i pelno mogeruw, przyznam sie wstydze sie ze jestem z polski wschodniej, ale no wlasnie jak to jest w takiej warszawie, czy to pochodzenie nie bedzie sie za mna ciagnac w negatywnym sensie jak bede robic kariere w warszawskim szoubiznesie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować