Gość studentka 1 roku Napisano Wrzesień 11, 2010 hej, mam pytanie w zwiazku z ropoczynajacymi sie za niedlugo studjami, bed studjowac kosemtyke zaocznie na jednej z renomowanych prywatnych uczelni we warszawie, mieszkam we wschodniej polsce, w lubelskim, narazie bede dojerzdzac do warszawy na zjazdy, ale juz dalam ogloszenia na kilku portalach ze szukam sponsora w warszawie, bo chciala bym sie wyprowadzic do warszawy, jestem bardzo ladna i mysle ze bez trudu znajde sponsora ktory mnie bedzie utrzymywal i wynajmowal mi mieszkanie, chciala bym sprobowac zrobic kariere w szolbiznesie, zamierzam chodzic na jakies kastingi, moze jako hostessa na jakichs bankietach sie zatrudniac, jak sie nie uda to trudno zostane kosmetyczka, no i wlasnie mam pytanie wazne do osob ktore byly w podobnej sytuacji co ja jestem, ze wiecie wy z zadupia a na was czeka wielkie miasto, przyznam sie ze mam obawy zeby sie moje pochodzenie nie ciagnelo za mna, no bo wiecie, polska wschodnia to bieda, zacofanie i pelno mogeruw, przyznam sie wstydze sie ze jestem z polski wschodniej, ale no wlasnie jak to jest w takiej warszawie, czy to pochodzenie nie bedzie sie za mna ciagnac w negatywnym sensie jak bede robic kariere w warszawskim szoubiznesie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach