Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korta01

kręcenie w głowie, senność...

Polecane posty

Gość korta01

Mam pytanie, od paru dni czuję się dziwnie - gdy tylko mocniej ruszę głową zaczyna mi się w niej kręcić, robi mi się niedobrze, pobolewa mnie głowa, jestem senna. Nigdy nie miałam większych problemów z chorobą lokomocyjną, a przedwczoraj nie potrafiłam jako pasażer wytrzymać nawet kilku minut jazdy, tak samo nie czułam się najlepiej jadąc komunikacją miejską i obserwując "uciekający" obraz za oknem. Do tego, gdy jestem głodna - czuję się źle i jest mi niedobrze, ale gdy zjem coś - też mi jest niedobrze, i załuję, że zjadłam. Niedobrze nie oznacza, że wymiotuję - bo nie wymiotuję. Miałyście coś takiego? Co to może być i z czego wynikać? Czy może to być związane ze stresem jakim jest prawo jazdy? Robie aktualnie kurs, mam codziennie jazdy, które może gdzieś podświadomie mnie stresują. Aha, jeszcze jedno: napewno nie jest to kwestia ciąży, na 100%.

Gość ja radzilabym ci
przeswietlic kregoslup szyjny.Mialam bardzo podobnie i okazalo ,ze to wlasnie on jest przyczyna takich zaburzen.

Możesz też mieć chorobę Meniere'a, czyli zespół zawrotowy. Poczytaj o tym w necie i jeśli objawy się zgadzają, biegiem do lekarza.

Gość korta01
raczej nie choroba meniere'a, ponieważ nie mam szumów usznych, uczucia rozpierania w uchu itd. ale dzieki za info ; ]

Koniecznie zrób badania podstawowe - czasami to wynik braku żelaza. A stes polecam magnez - działa. pozdrawiam i życzę dużo zdrowia