Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mat23556

pomocy..

Polecane posty

Gość mat23556

w moim przypadku mam tak czasem ze gdy za czesto sie masturbuje miewam bule plecow..zwykle miedzy kregoslupem a lopatka...czy moze to miec jakis zwiazek ze soba??

Że tak inteligentnie zapytam: co to są bule? Kojarzy mi się z jakąś francuską potrawą albo grą, która polega na tym, że rzuca się jakimiś kulkami.

Gość mat23556
bóleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pacanie jakby ciebie bolalo to rowniez bys nie potrafil poprawnie napisac

Z kulkami mi się kojarzy ;) Generalnie to nie wiem na czym tak do końca polega :) I na pewno nie "tymi" kulkami :D :p

Wolałam dokładnie wyjaśnić co miałam na myśli, bo dla mnie jesteś nieco dziwnym osobnikiem i nigdy nie wiem co masz na myśli i co Ci w głowie siedzi :D ;) Pozdrawiam serdecznie tak poza tym :)

Gość deszczowcowy szpieg
Widzę i notuję kochanie :D

"Jakbym nie widział obrazków sama nazwa skojarzyła by mi się z jaką wyszukaną formą petingu. " Właśnie dlatego wolałam wyjaśnić o co mi chodzi z tymi kulkami, bo ludzie mają różne skojarzenia :D ;)

Gość deszczowcowy szpieg
No przecież wiesz, że wystarczy poprosić i kara będzie :D 😘

witajcie perwersyjni i golasi :D :D 😘 a w temacie to przeciez od masturbacji sie slepnie? :D A tu jeszcze bole krzyza????? To teraz juz wiem od czego te blokady kregoslupa ostatnimi latami mam :D :D :D a tak powaznie to ile dziecko masz lat?????

Gość egzorcyst!!!!!!
hahahahahha to kara boża stad te bóóóóóllllllllllllllllleeeeeeeeeeeee