Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

spoznilam sie na samolot!!!

Polecane posty

wycieczka i tak sie odbedzie pozwolili nam za mega oplata przeniesc lot na inny dzien ale z innego lotniska 400km dalej bo tu nie bylo juz miejsc wiec bedziemy troche w plecy chodzi o to ze zaczynaja mi sie wakacje i juz mam zrabany humor na cale 2 tyg. i teraz zamiast sie cieszyc z wyjazdu bede ciagle pamietac i sie wsciekac...

Gość Monique2222
no ale przynajmniej pojedziesz..

pojade ale od samego poczatku mam skaze na moich cudownych wymarzonych wyczekiwanych od miesiecy wakacji mam zepsuty humor i zal do swiata

Gość żal to możesz mieć do siebie
a nie do świata. ja zawsze, przed każdym lotem jestem duuużo wcześniej. biorę książkę, siedzę i czytam. wolę to niż stres, że nie zdążę. a skoro stać cię na wakacje w azji, to stać cię na dopłatę :classic_cool:

Gość em ej di oh en en ej
Ja mialam prawie taki przypadek. Raz z koleżanką w Niemczech jechałyśmy ze Stuttgartu do Frankfurtu. Normalnie jedzie sie ok. 2,5 godzin wyjechałyśmy 3 godziny przed a na lotnisku z powodu mega korka na autostradzie byłyśmy 40 min przed odprawą. W kolejce stały przede mną tylko 2 osoby i jakimś cudem zdążyłam. Miałam jednak już wizje ze bede sie wlec autokarem do domu 24 godziny :p Drugi raz wyjeżdzalam na lotnisko 2 godziny przed i niestety nie sprawdzilam z którego terminalu. Okazalo sie, ze musze jechac skylinem 5 przystanków. Pozniej jeszcze z wywalonym jezykiem lecialam do bramki - tylko nie do tej co trzeba - bo spojrzalam na inna karte pokladaowa. Wpadlam do bramki to juz wpuszczali bizness klasę. Wypilam pol litra zimnej coli jednym tchem taka bylam mokra :) Takie przeżycia sa koszmarne. Czlowiek sie boi, mysli co dalej, pozniej po prostu rezygnuje i sie z tym godzi. Co ma byc to bedzie. Wspolczuję Tobie. Tym bardziej, ze to mial byc fajny urlop. Ja do Mx jak lecialam to spakowalam sie w 40 min i wyszlam z domu. Na lotnisku bylam szybko bo wolałam czekac jak glupia niz sie spoznic.