Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggi1990

Jestem tłusta...i chcę to zmienić. kto ze mną??:)

Polecane posty

Gość meggi1990

Mam 181 cm wzrostu i ważę 70 kilo. 20 wiosen za mną... Muszę coś z sobą zrobić, bo mnie szlag trafi!! Nie mam pojęcia jak zacząć. przeszłam przez 6-tkę weidera i lipa. Nie chcę się szprycować żadną chemia!! Pigułeczki itp. nie wchodzą w rachubę. Wiem jedno jestem gotowa na wszystko. Kto dołączy?

Zamiast walczyć z otyłością weź udział w projekcie " Jem chipsy i grubnę". :D

Gość bo zaraz padnę
Ty jesteś tłusta tak? Boże jak mnie wkurwiają tacy nierozumni ludzie. Ja mam 70 kilo i tylko 165 cm a ty masz o 20 cm więcej i uważasz się za grubasa??? idź się lecz na głowę...

Gość meggi1990
tak jestem wielka i tłustą lochą forumową :classic_cool:

Gość meggi1990
ostatni post nie jest mój...ok, wg mnie jestem tłusta i to nie podlega żadnym komentarzom, dobra?;) po prostu chcę zrzucić 6 kg i szukam chętnych, którym też się w sobie co nie bądź nie podoba.Wsparcia i tyle, razem raźniej. Proszę o wyrozumiałość:) a do czytelniczki "bo zaraz padnę": uważam się za osobę normalną, z normalnym BMI:) ale po prostu tę parę kilogramów mi doskwiera, jeśli Tobie nie przeszkadzają. To ok, rozumiem. Mnie wkurzają. Może i wg Ciebie nie mam podstaw, żeby tak myśleć, ale szczerze...robię to dla siebie..i tyle Jak będziesz miała ochotę możemy podziałać razem:) w kupie siła!!:)

uprawiaj duuuużo seksu w róznych pozycjach! po pierwszze spalisz kalorie, po drugie skóra bedzie spreżysta a jesli dojdzie do spustu bez gumki, to sperma jest bardzo odżywcza i ma mało kalorii

Gość meggi1990
nie mam chłopaka do seksu...co robić??

Gość meggi1990
ktoś się dobrze bawi;) i podszywa pode mnie. Widzę, że to nie ma sensu. No cóż.

Gość meggi1990
chantalka, Ty tak robisz?? pomaga??

Gość 75io6uluy
mam znajomego , za 13 zł za paczke fajek ci sie spusci chces??

Gość meggi1990
panie podszywie, weź koleżankę:P tyle, że już nie będzie miało co odżwyić Twej skóry...ah, szkoda

Gość meggi1990
to za 13 zeta czy paczkę fajek?? zdecyduj się to zapewne bardzo ważne dla czytelników...

Gość Kinga Londyn
Rower, basen i owoce und warzywa! Golonki żadnej czy wódki czystej lub alkoholu!

Gość meggi1990
NacpanaPowietrzem to odwrotny problem. Wreszcie jakiś normalny post!:) Dziękuję za odzew.

Gość meggi1990
Kinga Londyn, właśnie konstruuję moją listę wyrzeczeń/nakazów, Twoje rady są jak najbardziej przydatne:)

Gość nudna anka szklanka
i jak wam idzie odchudzanko?ja musze koniecznie zrzucic to co nabieram przed okresem ,nie jest tego duzo bo jakies 2 kg ale czuje sie podle ..i ciezko.chcialabym caly czas utrzymywac ta sama wage ale jednak obzarstwo mnie dopada wtedy kiedy nie powinno :))

Gość meggi1990
HEJ nudna anka szklanka!:) wreszcie jakaś bratnia dusza (oprócz naćpanej powietrzem;) właśnie zaczęłam robić brzuszki> 20 mam za sobą:) Jak czytam te strony o odchudzaniu w necie to mnie krew zalewa. W efekcie trzebaby nic nie jeść, cały czas ćwiczyć i pożerać masę jakiś tabletek. Dlatego biorę sprawy w swoje ręce:) Zero słodyczy, %, kolacji i brzuszki codziennie po 20, co drugi dzień dokładam 10:) Moje ambitne plany, zobaczymy jak będzie z realizacją. A! i może się uśmiechnę do skakanki:) Ania, trenujesz ze mną?

Gość meggi1990
z tymi biegami to nie jest dobry pomysł, nie mam z kim. Moje kumpele to same szkieleciory, wątpię, żeby chciały biegać. a samej to tak jakoś głupio. wolę domowe ćwiczenia:) ale dzięki za radę:)

Gość nudna anka szklanka
a ja wlasnie postawilam na bieganie i po jednym dniu tegoz biegania a bylo to tydzien temu mam problemy z kolanem ,bardzo boli i spuchniete :/...ale nie poddaje sie postanowilam zainwestowac w stabilizatory na kolana i nadal bede biegac :))

Gość nudna anka szklanka
a co do diety to zero slodyczy,zero alkoholu(eee...yyyy)i na kolacje troche jogurtu,kefir ,koktajl albo owoc i oczywiscie cwiczenia(czasem)i waga sama leci w dol ,chociaz ja mam rodzinne sklonnosci do tycia to nie daje sie ,bardzo wazna w tym wszytskim jest zielona herbata,ale nie zadne syfy z marketu czy tez zamienniki w postaci tabletek ..tylko czysta ,z dobrego herbacianego sklepu zielona herbata.i nie lykaj zadnych tabletek!one w niczym nie pomagaja ,a na dluzsza mete rozwala ci wszystkie bebechy ,w tym serce nerki watrobe czy chocby żyły ! ps.tez ubolewam nad tym ze nie mam z kim biegac ,bo jednak kolano sie zagoi ,stabilizatory beda achec na bieganie bedzie pewnie marniutka bo coraz to zimniej i ciezko tak samemu sie zmobilizowac :))

Gość ghvghvgfhvg
odtłuść raczej swój mózg masz wage idealną nie denerwuj naprawde otyłych ludzi