Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie chce zyc

jak sie zabic,zeby byla to smierc bezbolesna?

Polecane posty

Gość nieochrzczony
porozmawiajcie ze świadkami Jehowy, oni wam wytłumacza jaki jest na prawdę sens życia człowieka i dlaczego ludzie cierpia psychicznie. gdy sie to zrozumie zmienia sie podejscie do zycia

Gość gość
Samobójstwo jest grzechem bo Jezus był przybity do Krzyża za nasze grzechy, przykazanie dał nie zabijaj siebie ani innych, Bóg się objawił i przemówił do Vassuli Ryden w latach 1985-2014 i jest 110 zeszytów, oto fragment orędzia Jezusa i zwraca się do każdego człowieka: JEZUS: "Moje dziecko, pójdź ty który słuchasz Moich słów lub je czytasz, znowu ukazałem w tym świadectwie Moją miłość do ciebie, nie mów że jestem zbyt daleko aby kochać, bo właśnie w tej chwili moje oczy, spoczywają na tobie ze szczególną czułością i uczuciem, których nigdy w pełni nie będziesz mógł zrozumieć, czy powinienem powrócić żeby cię odkupić? Bez najmniejszego wahania dla ciebie samego przyszedłbym powtórzyć Moją mękę, dla ciebie samego."(22.10.90). JEZUS: "„Doświadczę twoją prawość. Chcę, abyś był jak książę lub księżniczka, kiedy przyjdziesz spotkać się ze Mną, gdy odejdziesz z tego życia. Chciałbym, abyś był odziany w królewską purpurę, weseląc się radością twego Pana. Chcę, żeby cię napełniło Boskie światło tak, byś promieniał nim wewnątrz i od zewnątrz. Oczekuję, że będziesz wierny Moją Wiernością, bez zarzutu, na Mój Doskonały Obraz – czysty z Czystym.”5.05.2001 JEZUS: "namaszczę cię, Mój klejnocie, i pobłogosławię"25.09.97 "I jak niegdyś umieściłem cię z czułością w łonie twej matki, żebyś się tam karmił i wzrastał, tak umieszczę cię w Moim Sercu."25.09.97 - Całość Orędzi Jezusa w wersji elektronicznej: www.vassula.pl albo wpiszcie w google: prawdziwe życie w Bogu on line

Gość gość
Zeżryj 600 gram soli obrzęk płuc i mózgu gwarantowany a to = śmierć

Gość gośćola
Ja muszę to zrobić. Odchowałam córkę. Zrobiłam wszystko, co mogłam. Dla mnie już nic nie ma. Dałam siebie na 100% a teraz jestem już bardzo zmęczona. Muszę odpocząć.

Gość gość
przeniosłeś się w czasie żebuy skraść mój temat? o ty ch.ju!!! to ja chce sie zabić nie ty!!!

Gość gość
Witam mam dosc życia, chce raz na zawsze to zakonczyc. Nic mi w zyciu nie wychodzi właśnie che mnie nawet zistawic dziewczyna, mam dosc i w najblizszym czasie chce to zrobic . Wole umrzeć niz byc sam

Gość gość
Juz raz chcialem popelnic wzialem leki ale jakos mi nie wyszlo teraz bede lepiej przygotowany i tym razem wyjdzie. Życie samemu mnie przeraża i nie jestem w stanie nawet o takim życiu myslec. Zawsze mam pod górkę wszystko idzie na opak czas to zakonczyc koniec meczarni, musze tylko zostac sam w pustym domu. Nie dam rady przetrwac rozstania tym razem to za wiele dla minie

Gość zabijcie mnie proszę
a nie chce żyć bo nie mam prawdziwego życia

Gość gość
martyna 33 2014.08.11 Nie zabijaj sie,bo pojdziesz do piekla a szatan tylko na to czeka odp. takim pisanie jak to to cie sam diabeł weźmie do siebie a szatan się usmieje

Gość gość
Iść zimą zdobyć mount everest w klapkach:)

Gość gość
Dobrze jest pogadać z przyjaciółmi. Lżej żyć :)

Gość gość
Trzeba ich mieć.