Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkk2

Pytanie do doświadczonych

Polecane posty

Gość kkkk2

Mam pytanie do doswiadczonych seksualnie. Nie jestem juz młodziutka, ale miałam tylko jednego długoletniego partnera.Z życia seksualnego byłam dość zadowolona. Czasami zastanawiałam się czy moze być lepiej, ale ponieważ był to moj partner przez kilka lat to rutyna także sie wkradła. Nigdy jednak źle nie było. Teraz rozstałam sie z tym człowiekim i od jakiegos czasu spotykam sie z kimś innym. Kilka dni temu kochaliśmy sie pierwszy raz i ...totalna porażka. Facet ma 31 lat, a miałam wrazenie że zupełnie nie wie co ma robić:-( Napewno nie był prawiczkiem. Jego pieszczoty były tak nieporadne, że nie odczuwałam prawie zadnej przyjemnosci. Do tej pory myślałam, ze wszyscy są porownywalni w łożku, moze być aż taka roznica? Dodam, ze on mi sie podoba i ja jemu też. Co powinnam zrobić?

Gość kkkk2
Bardzo proszę Was o radę.

Gość all_a
powinnaś zrobić pierogi:classic_cool:

Po pierogach mu nie stanie :D Miałam podobną sytuację i nie zmieniło się nic po dwóch latach. Dałam sobie spokój (no, inne kwestie też zadecydowały, że od niego odeszłam, nie tylko seksualne).

Gość spróbuj go poprowadzić
jak w tańcu :D serio, pokaż mu co lubisz. Jak będzie pojętny - to super rokuje dla Waszej wspólnej przyszłości, jak nie - to go zostaw :classic_cool: life is brutal 🖐️

Gość Fafinette
weź go za srodkowego palca i wsadź do waginy. a jeśli lubisz anal to w tyłeczek:classic_cool:

bo tak często jest facet ci się podoba a w łóżku do bani nic nie zrobisz moim zdaniem