Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lublinianka.

Widzieliście dziś Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler z Lublina? niezła antyreklama

Polecane posty

Gość Lublinianka.

pierwszy raz sie zdarzyło , że wysiłek pani Gessler poszedł na marne i nie udało sie zrobić pozytywnych zmian w knajpie. zawsze gdy Ona wracała po jakims czasie , aby sprawdzic co słychac po zmianach, to była zadowolona i polecała daną restaurację a tutaj chyba wlasciciele chcieli sie dorobić na klientach jak najmniejszym kosztem to dziwne , że podali Pani magdzie stare mięso, kiedy ona przyszła na "kontrole" i jak mowili pracownicy, nie płacili im pensji.. niezła antyreklama dla tej knajpy :d sama jestem z lublina i kojarze tę knajpkę , ale po tym co zobaczyłam , to napewno nie wstąpie tam. skoro mają stare mięso :/

Gość a ona jest dobra
powiedziala "pierdole to" i wyszla , podoba mi sie :-)

Gość dobre to dzisiaj bylo!
musieli jej ostro zaleźć za skore

Gość Lublinianka.
tak :) po prostu ona jest zawodowcem w dziedzinie kulinarnej i nie dziwie sie , ze nie chciała podpisac sie pod ta restauracją :/ fajna babka z niej, konkretna. bezposrednia :) twarda i zadbana, jak na kobiete w wieku 57 lat :)

Gość buehe widac ze
wlasciciel olewatorsko do tego wszystkiego podchodził. ale tez pomysł z wystawieniem miesa na widok publiczny, bez sensu. kasy nie mieli zeby na czas zamowic poledwice, a tyle mięsa będą wystawiać żeby ładnie wyglądało? lipny pomysł.

Gość Mediatorrr
To dobrze swiadczy o programie , jest subiektywny

Gość Lublinianka.
czy ktos z was jadł tam juz?

Gość biała_murzynka
nie i nie pojdę. o w zyciu. :o

wkurza mnie ta gessler zarozumiała taka zbyt pewna siebei czasami wręcz chamska

Gość zepsutyburger
haha to było dobre ;D

Gość grgerfe
no masakra ten program ja tam nie pojde bo za daleko ale ogolnie chyba pierwszy raz cos takiego

Gość trzeba kombinowac ja np
jesz burger na ulucy jakiejstam 26 :P

Gość żebyście wy znali fakty
o Gessler i jej knajpach w Warszawie, to byście lali na ten program i jej lans ciepłym moczem :O

Gość jshdjshadhsadkaj
ona nie jest zarozumiala ona po prostu wie ze sie zna na gotowaniu i jest dobra w tym co robi! tak wlasnie zachowuje sie czlowiek ktory wie co i jak w danej dziedzinie i zna swoja wartosc! mnie niestety takiej pewnosci siebie brakuje... swoja droga...idioci czy co? sami sie chyba zglosili tak? wiedzieli z kim maja doczynienia i ze maja klopoty, z pocalowaniem reki nalezalo przyjac porady i sie dostosowac a nie mądrali udawac i maja co chcieli! p.s w 1 edycji pani Gessler ratowala mniejsze biedniejsze knajpki i nie bylo fochow a ten pan Bogumial jak pamietam no sie nie popisal!!!

Gość fsr
to nas oświeć

Gość trzeba kombinowac ja np
no wlansnie podaj te fakty/....

Gość martunia bez grzywki
a ja lubie ta babke! wie czego chce i ustawia nawet facetow po katach hihi a tak na powaznie...bylam wiele razy w jej restauracji i jestem zachwycona:) nie obchodza mnie ploty o jej zyciu prywatnym - kazdy ma swoje sekrety - wazne JAK gotuje i JAK sie czujesz w jej restauracji! niebiańsko:):) a chlopakom z Lublina za duzo popisow i za malo oleju ....w głowie:):)

Fakty są takie, że Gessler spłaca swoim programem w tvn ogromne długi miastu stołecznemu Warszawie za lokale, za które przez lata nie płaciła, to po pierwsze. Po drugie, moja kumpela była pomocnikiem kelnera w jednej z jej knajp przez ponad rok i zna babę bardzo dobrze. Nieraz zdarzało się, że personel jej restauracji nie otrzymywał wynagrodzeń. Gessler miała kilka spraw w sądzie pracy, była skarżona o mobbing. A tu nagle w tv opierdala szefów za niepłacenie pracownikom, śmiech :O Poza tym, byliście kiedyś u Fukiera? Ten lokal stracił całkowicie renomę, sztućce sa brudne, obrusy poplamione, naczynia niedomyte. Prawda o pani Gessler jest zupełnie inna, niż ta w telewizji.

dzisiaj była powtórka, oglądałam to wczoraj ;) faktycznie :) antyreklama jest :P ja myślałam, że wszystkie tego typu programy kończą się pomyślnie :) a tu taka 'niespodzianka' :D

A poza tym wszystkim, Kuchenne Rewolucje są od a do zet reżyserowane. Poczytajcie w ostatnim Wprost jak Gessler wychwala pod niebiosa knajpę z wczorajszego programu.

Gość Beata? to ty?
faktycznie, ten odcinek mógł byc specjalnie tak wyrezyserowany żeby podnieść oglądalność, co widac chocby na kafe już 3 taki sam temat :P

Gość i co z tego wynika
tylko kto by sie zgodził na taki odcinek?? jaki właściciel?

Za odpowiednią kasę niejeden, zapewne.

Gość Beata? to ty?
np. taki, ktory nie ma kasy nawet na mięso i na wynagrodzenie dla personelu. zamknie biznes wpizdu a z przyjemnoscią zatrze ręcę na kase za program.

Gość i co z tego wynika
no chyba za kasę wystarczającą na nowy interes i operację plastyczną:O

Gość Beata? to ty?
operacje plastyczną? pewnie ma głęboko w poważaniu cały ten program i to, że przez chwile był na antenie telewizji tvn.

Gość Beata? to ty?
a poza tym myślisz, że bedzie ciągnął ten biznes dalej? po takim czymś raczej nie ma szans, prawda

Gość kicia435665
nie ważne co, ważne żeby mówili... i obawiam się, że interes tak czy inaczej mu się rozkręci A SZKODA... bo masakra z nimi na maxa nie znali się nic na restauratorstwie, kucharze gotowac nie potrafią (widzieliście jak jeden drugiego pytał jak ma stek zrobić..;/) itd.