Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lublinianka.

Widzieliście dziś Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler z Lublina? niezła antyreklama

Polecane posty

Gość SmoothDogg
Ale pierdolicie o tej gesslerowej....Pokolenie Pudelek starszych babek robi swoje We wszystko co sie wam powie wierzycie.

Gość a mnie sie podoba że ona
mimo ze sie zbliza do 60tki a figurę ma jaka ma, jest niewatpliwie kobieca i moze sie jeszcze niejednemu facetowi podobać.

Gość smooth a co masz na mysli
bo nie kumam

Gość ty lepiej uwazaj
"a mało kto wie ze ta gesslerowa zdradzila męza i uciekla z kelnerem a jak sie jej skonczyly pieniazki wrocila skulona do mezusia a tem idiota ja przyjal:/" zenada, po chuj sie wpieprzasz w cudze zycie? :O i skad niby masz taka informacje? w szafie u niej siedzisz czy co? na pewnoe od BARDZO WIARYGODNYCH INFORMATORÓW ZBLIZONYCH DO ZRODŁA :o oby o tobie ktos tak za twoimi plecami nie mowił. no polactwo :o

Gość akurat ucieczka z kelnerem
była, czy nie była, nie ma sie nijak do gotowania.

Gość SmoothDogg
Takie tepe baby ktore calymi dniami przesiaduja na pudelku moga sobie zawierzac w info jakoby gesslerowa z kochankiem uciekla i wrocila bo jej sie kasa skonczyla( swoja droga to komicznie brzmi) zal

Gość smooth a co masz na mysli
no fakt,żal

Gość SmoothDogg
Na mysli mam to ze ludzie bez refleksyjnie zawierzaja w niepoparte dowodami plotki..Plotki sa teraz wazniejsze niz fakty.

Gość ty lepiej uwazaj
ja nawet kiedys zrobiłam na kafe prowokacje, która miała na celu zniechecic ludzi do pewnej znanej osoby. efekty były spektakularne, tzn kilka stron z wpisami na poziomie bruku :o

Gość SmoothDogg
Potrafimy tylko krytykowac, natomiast jesli ktos zacznie krytykowac nas to jest zle. tak samo winnismy przyjmowac nagrode jak i kare, Zamiast krytykowac i nic nie robic , zrob cos zebys juz nie musial krytykowac de facto sam teraz krytykuje:P ahh mentalnosc Polaka

Gość mnie sie wprawdzie nie
podoba jej sposób bycia, ale wszystkie rady sa trafione, a chyba o to chodzi.

Gość SmoothDogg
a pozatym patrzcie jaka to reklama dla lokalu Potezna ogladalnosc. Gdyby pochwalila tego jesz Burgera to gwaratnuje ze stalbym sie ich klientem.

Gość urrrrrrrrrrrb
wg mnie duza jej sila jest w tym, ze to inteligentna baba, wyksztalcona, z ciekawej rodziny. To dobrze robi w kazdym zawodzie , a juz b. malo jest takich restauratorek. Pamietam ja jeszcze . gdy byla b. młoda i mieszkala z rodzicami w Hiszpanii, na pewno niebanalna osobowosc.

Ojtam ojtam. Uciekła z kelnerem na Kajmany, ale tam kelner narobił sobie długów u handlarzy narkotyków, więc żeby ratować ukochanego musiała wrócić do PL na statku handlowym pracując jako pomoc kuchenna i błagać męża, który w skrytości ducha jest dendrofilem, o przebaczenie i kasę, by ratować kochanka, którym handlarze chcieli nakarmić rekiny! Święta prawda, wiem od zaufanego informatora, który był i widział wszystko na własne oczy:)

Gość jasne jasne
a kelner mial HIVa dlatego MG z zemsty chodzi po restauracjach i go roznosi przez sztucce.

Gość SmoothDogg
Malo tego ja slyszalem ze gesslerowie sami nie stoluja sie w swoich restauracjach a jadaja w fastfoodach. zali sie bliski przyjaciel rodzinny

Gość dfhdfhdhh
uwaga! te knajpy zadłużone na kupe kasy nie naleza do gesler tylko do jej tescia, bylego meza i jego brata! oni tez maja teraz program zrobic podobny do kuchennych rewolucji!!!!!

Gość SmoothDogg
Co ty gadasz nie do tescia tylko do Komorowskiego , podobniez szantaz stosowal na rodzinie gesslerow i teraz zyja w skrajnej biedzie gdzie w gorach. Byly kucharz sie zali

Gość jasne jasne
no a wszyscy oni to żydzi, masoni i geje

I skarb azteków zakopany w ogródku. Zabieram łopatę i idę przetrzepać grządki. Mówcie mi Indjana Dżons.

Gość SmoothDogg
Ja slyszalem ze zadluzenie siega juz nie milionow a MILIARDOW dol. Takiego newsa wlasnie dostalem od ochroniarza ktory pracowal w baku w ktorym gesslerowie trzymaja pieniadze.

Gość jasne jasne
ojciec Gessler ze starym Tuskiem w Wermachcie słuzyl, sa zdjecia

Gość SmoothDogg
Podobniez Andrzej Golota zamierza splacic czesc zadluzenia panstwa Gesslerow i stworzyc nowa siec restauracji pod nasza Goło i smacznie Informacje uzyskane od bliskiego przyjaciela rodziny pana.Andrzeja

Gość jasne jasne
Mięso na kotlety MG pochodzi z martwych psów ze schroniska Violetty Villas, podala to do wiadomsci Faktu ich wspólna fryzjerka Aneta z Rzeszowa. Zreszta MG sama sie wkopala stwierdzeniem,ze mieso smierdzi trupem, bo dobrze zna ten zapach. Komorowski zatuszował sprawę, bo dostaje regularnie 15% z obrotów.

Gość do grhhhh
ramsey czy jak to sie pisze nie tylko piekelna kuchnie prowadził ale także program o ulepszaniu upadajacych restauracji :) jak dokładnie sie nazywał nie pamietam znajdź se w gogle i nie pisz bzdur ze oa go nie nasladuje bo nasladuje :P

Magda Gessler nie naśladuje Ramseya, ona ma taki styl bycia. Pisałam wcześniej, że współpracowałam i było bez zarzutu. Zresztą, nie znam DOBREGO i miłego szefa kuchni. Albo mili i łagodni i nie ogarniają, albo energiczni zamordyści i kuchnia działa jak należy.

Gość widziałam wczoraj powtórkę
programu, moim zdaniem zero współpracy ze strony właścicieli restauracji.

Gość jhgfv
A ja tam lubię p. Gessler :-)