Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaa123

czasem czuję ,że jestem brzydka jak

Polecane posty

Gość juliaa123

np jadę z taksówkarzem młodym ,a on nie zagaduje. pare razy usłyszałam od taksówkarzy ,że jestem ładna i dlatego jak ktoś nic nie mówi to czuje że mu się kompletnie nie podobam :O albo dostawca pizzy jak nic nie pogada ze mną.. wiem ,że czasem tym ludziom się śpieszy ,ale jak jakis facet jest wobec mnie bez entuzjazmu to czuję sie brzydka i wogóle..

Gość juliaa123
Bo są faceci którzy sa sympatyczni ,albo czuje ,że im sie podobam.. a są powściagliwi czasem . nie wiem dlaczego , ale mam wtedy wrażenie ,że uważaja mnie za brzydka..

Gość juliaa123
Bo gadałam o tym z koleżanką.. stwierdziła ,że czasem facet sie śpieszy itd, albo ma inne rzeczy na głowie jak podrywanie dziewczyn. ale ja jak jakis sie nie odzywa i jest oficjalny to już czuję ,że on myśli ,że jestem beznadziejna i nawet nie ma co ze mną gadać

Gość juliaa123
up up up

Gość juliaa123
Bo polacy wogóle są tacy strasznie powściagliwi.. moja mama mieszka we włoszech więc ja perę lat tam spedziłam.. i tam jak się komus podobasz to poprostu zagaduje. a tu w polsce to zwykle w klubach faceci się przelamują. a na codzien czasem ktoś podejdzie ,ale rzadko . cześciej tylko patrza i nic z tego nie wynika...

Gość juliaa123
Bo owszem i tu zdarzają się komplementy ,ale we włoszech to 100 razy cześciej. wogóle tamci faceci są bardziej tacy ,,namiętni" ...

Nie zawsze tak jest. Faktycznie mało osób zagaduje na ulicach kobiety, ale też nie każda kobieta jest tą ze snów ;).

Gość juliaa123
no mało.. ale i w polsce zdarzało mi się ,że obcy mnie zaczepiali ale to nie jest tak powszechne jak we włoszech... Bo nawet jak bardzo sie polakowi dziewczyna podoba to rzadko podejdzie. nie raz slyszałam na ulicy ,,patrz ,ale ładna nie?" jak przeszlam ,ale podejść nie , nie podejdą. we włoszech może poderwac nawet sklepikarz to jest normalne . Nie chodzi tu o gierki , ale ciężko sie przestawić :/ tylko jak się pójdzie w takie miejsce gdzie jest typowa zabawa np na bankiet ,albo klubu to polacy wyluzowują. Juz bylo tak ,że myslałam ,że sie facetowi nie podobam przez parę dni z nim przebywalam ,a dopiero na pożegnalnej imprezie zacząl mnie podrywać i powiedział ,że od poczatku mu się podobalam.. nie rozumiem tego

Gość juliaa123
Bo wiesz może ja i jestem próżna,ale jak się mieszkało parę lat we włoszech i podrywanie było codziennością to jak przyjeżdzasz do polski i faceci potrafia byc powściagliwi to myślsz sobie ,że cos jest nie tak ,że zbrzydłaś np bo rzadziej do ciebie zarywaja

Gość juliaa123
up up up