Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Nie wiem jak temat

Polecane posty

Wiesz, nie pomyślałam, że skoczyłeś z szafy... wręcz przeciwnie :P pomyślałam, że w końcu coś zrobiłeś ze swoim życiem i skończyłeś z kafe... :P Jak egzamin? ;D

Naprawdę? Miluśko :D Gratuluję! :P A ja zdałam na 4 :D Chełpiłam się potem na kafe całe popołudnie :P Ale, ale... :P Fizyka w poniedziałek i koniec mego szczęścia :P

U mnie jeszcze nie jest przesądzone... Wszak wspominałam o fizyce :P Ale ponoć dziadziuś od fizyki przepuszcza w końcu każdego... może i ja się prześlizgnę...? :P Twój kafe-odwyk nadal trwa? :) A co chcesz w ten sposób osiągnąć? Coś konkretnego> Czy tak dla kaprysu SE wymyśliłeś? :P

Trwa, trwa odwyk.. Doszedłem do wniosku że spędzałem za dużo czasu przed komputerem, no i postanowiłem że coś z tym zrobię. Jakbyś jednak nie zdała tej fizyki to zarezerwuj mi jakąś miejscówkę z wygodnym kartonem i dobrze wyposażonym śmietnikiem w pobliżu :P, przyda się na przyszłość

Mam już takie upatrzone lokum :D Śmietnik pod moim akademikiem... Obudowany jest murkiem, zadaszony, czyli wiesz - full wypas :classic_cool: Ale jak chcesz tam zamieszkać to... nic za darmo :P Ja już załatwiłam miejscówkę, Ty będziesz nurkował za jedzeniem w kontenerach, pasuje? :D

Nigdy nie wiadomo, co znajdziesz :P Może i jakieś korale tam będą... no i jeśli chcesz tam zamieszkać, zacznij już lepiej ćwiczyć sztuki walki. To oblegane miejsce jest raczej... możesz mieć dużą konkurencję :P