Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niby nie gruba

Ile powinno sie wazyc przy 173cm wzrostu?

Polecane posty

wzrost powinien byc adekwatny do wagi ;] bo jak masz 173 a wazysz 89 kg to raczej za duzo, a jak np. 65 to chudzina z Cb troche.

Gość nicka1245
według mnie 65 kg

Gość otulona kałem
O ja pierrdole jakie tuczniki tu siedza :O 75 kg przy takim wzroscie to dobra waga, a 65 kg to chudzina :O:O

ja mam teraz 55 kg a mam wzrost 172 cm, ludzie mowią mi, ze ojej masz cialo jak modelka, wtf a ja bym chciała byc troche grubsza, ale mam takie cialo i nei przytuje juz:P

Gość Achoo
a ile przy wzroscie 185? jestem kobieta?

Gość mongokobu
przy wzroscie 173 - szczerze a podstawie doświadczenia życiowego - dora waga to od 55 do 70, a przy tym można podobnie wyglądać. Mam koleżankę szczupłą ale nie chudą która przy 174 waży 54... A mam koleżankę 168 która waży 58 a wygląda chudziej niż tamta pierwsza. Tak więc raczej zapytaj o rozmiar. Dobry rozmiar dla osoby o wzroście 170-180 cm to 38-40.

Gość onaaaaaaaaaaaaa
Ja mam 174 cm i waże 78 kg

Gość gegel
ja mam 182, i 68 kg, 23 lata

Gość onaaaaaaaaaaaaa
A po za tym każdy jest inny. Nie powinniśmy sie przejmować :D

Ja ważyłam jak miałam 19 lat przy wzroście 172 58 kg teraz mam 36 lat i ważę 78 kg, za dużo jedzenia i mniej ruchu spowodowało że waga poszła w górę......zauważyłam przez wiele lat obserwacji swojej osoby, że najważniejsze jest ile się je i nie ma znaczenia, czy będzie się w bardzo dużym ruchu jak dużo się je waga i tak będzie rosnąć......niestety na nadwagę jest tylko jedno lekarstwo, trzeba bardzo ograniczyć jedzenie, nie ma innej metody:(

Gość rada rade goni
Do 173 mysle, ze optymalnie jest ok 55-56 a max 62 do takiej wagi figurka jest ok!

Gość kociczkaaaa
ja też mam 174 wzrostu ,po ostatnich przejściach waże 52 kg i świetnie sie z tym czuje..

Gość bro .
Ja mam tyle i ważę 58 i mam taką budowę, że jestem szczupła, według niektórych wręcz za chuda (sama też tak myśle) Idealną wagą dla mnie byłoby tak 61 kg, pod warunkiem, że te kg by poszły troszkę w nogi i ręce a nie w brzuch czy tyłek :P

Gość gość
ja przy 173 cm ważę 55 kg (na pusty brzuch rano i nago) i czuję się dobrze. Wieczorem zawsze ważę już ok 56,5 kg. Bym chciała schudnąć 2 kg i zobaczyć jak się będę wtedy czuła. Max ważyłam 62 kg to już się mega źle czułam. Odchudzanie dietami nie przynosi rezultatów. Ja jestem wegetarianką i nie jem wcale cukru- to jest przepis na sukces i wbrew pozorom nie trzeba dużo wyrzeczeń i jest zdrowe!!! A weganizm w ogóle już stawia organizm na nogi :)

Gość gość
Tak, weganizm dobry jest dla zdrowia i przy odchudzaniu lepszy, bo żołądek można zapchać np. sałatkami, więc głodu się nie czuję a kalorii mało mają i witamin więcej. Ja jestem weganką, pieczywo też jem rzadko. łatwo się wagą steruje na tej diecie :) Dziewuchy Wy tyjecie od cukrów, tłuszczy i ciągłego jedzenia pieczywka. A dodam, że mam też tarczycę chorą (Hashimoto)...

Gość gość2
Ja mam 175cm i waże 54kg ale też nie jestem chuda. Mam taka budowę. Grube kości, szerokie ramiona i miednice. wszyscy mówią że taka waga jest sporo za mała itd ale wg mnie jest dobrze. Noszę rozmiar 36-38

Gość gość
mam 1,73 -rano waze 61 kg Mam 38 lat :)

Gość Gruba:(
Ja mam 172, i ważę 61kg:((( UWażam się za grubą bo niemam płaskiego brzucha;((((((

Gość Kinga643i
Idealnie ważysz 173 - 110 = 63

Gość Kinga643i
"Gruba" Ty powinnaś 1 kg przytyć. A płaskiego brzucha takiego naprawdę płaskiego u nikogo nie widziałam, raz tylko u dziewczyn - biegaczek miały świetny płaściuteńki idealby brzuszek ale to pewnie muszą spoooro ćwiczyć na to.

Gość gość
ja różnie ważyłam przy wzroście 173, ale najlepiej się czuję jak ważę 54-58 kg. to zależy jaka waga Ci odpowiada- trzeba się dobrze czuć we własnej skórze i to jest najważniejsze !

Gość gość
ja przy tym wzroście ważę 52 kg :/ i chce ważyć mniej

Gość gość
mam tyle wzrostu! ważę 62 kilo i wyglądam źle- na moje oko. Świetnie wyglądałam jak ważyłam 57 kilo. Optymalnie byłabym super zadowolona gdyby udało mi się zejść na 55. ja rozumiem, moze waga mała może w ubraniu nie widać, ale jak idzie Ci w uda/tyłek to ja to doskonale rozumiem, ze chcesz schudnąć. Dla mnie osobiście moja waga jest za duża. Niby ok, ale ja wiem, ze nie

Gość gość
Dobry rozmiar dla osoby o wzroście 170-180 cm to 38-40. jasne, wielka baba jak piec. Jak ważę 172/62 kilo mam rozmiar 38 i dla mnie to za dużo. Wolę ważyć 57 kilo i mieć rozmiar 36. Kiedyś zrzuciłam, bo te 62 to moja maksymalna waga, żrę jak prosiak, taka prawda. Ciągle mało i ciągle dogadzam sobie wymysłami, kocham masło, majonez, słodycze.. cholera. Ja w rozmiarze 40 siebie nie widzę, ie ma bata, 38 to dla mnie max. a i tak słabo mi z tym

Gość gość
ja m1m 175 i waze 53 i jest ok

Gość alinaaaaaaaaaaaaaaaa31
to ja nie rozumiem jak to jest, ja 2 lata temu przy 169 wazyłam 67kg i wszyscy mi mówili ze zle wyglądam i za chudo, teraz waze 73kg i czuje się grubo, nie wiem co mam robic

Gość gość
Boze to ja jakimś szkieletorem jestem mam 172 cm i 49 ważę

Gość gość
co ja, pomyliłam się, mam 175 i ważę 62 fuuuuuuj. I wiem, ze dla mnie to za dużo. Jak ktoś ładnie wygląda ważąc więcej jego sprawa mnie jest z tym bardzo źle bo pamiętam jak ważyłam 56 i jak mi było z tym dobrze. jak dobrze wyglądałam:/// a teraz? za szybko mi przyszło chudnięcie, znowu zaczęłam żeć ponad miarę, nie pamiętam kiedy ostatnio byłam głodna- tak zdrowo, prawdziwie, wiecie jak... i znowu ważę tyle, ze mam siebie dość. :((((( I pomyśleć, że największym moim marzeniem jako nastolatki było przytyć- no to masz .. ważyłam 48-52 kilo i ani grama więcej.....

Gość eduereka
odejmuje sie 110 od wzrostu czyli idealnie 63 kg +-2 kg