Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ma profil na nk

14 lat różnicy w związku

Polecane posty

Gość jak ma profil na nk

ja 28 on 41 ma sens się wiązać?

Gość jak ma profil na nk
obaj mamy na imie Marek i mamy ten sam znak zodiaku ;)

Gość nudna anka szklanka
jasne ze jest sens ,duzo tez zalezy od tego ktory z was jest pasywem a ktory aktywem ...no chyba ze oboje lubie w dwie strony :)..mysle ze wiek nie gra roli ale golcie dupy zanim sie ..no wiecie co ;)

Gość nie ma szans Yaro Kaczka
jak najbardziej warto, 14, to dwie siódemki, a więc podwójnie szczęśliwe. Pierwsze szczęście, pierwszy strzeli w kalendarz, czyli wykituje i będzie kasiora za skórke.

jeżeli się kochacie to wiek nie gra roli.. w moim związku coprawda różnica wieku jest 6 lat.. no i troche się psuje ostatnio bo wydaje mi się że on ma inną dziewczyne... ;// wszystko zależy od was :D

Gość jak ma profil na nk
on dużo zarabia i dzieli sie ze mną zyskiem, a ja obiecałem mu go nie zdradzać...no ale tylko obiecałem :P

Gość ertgrgdfbhdfg
a ja powiem żebyś nie pakowała się w taki związek. dlaczego? podobna różnica jest między moimi rodzicami (dokładnie 13 lat). ja widząc jak taki związek wygląda po latach, nie zdecydowałabym się nigdy. chcę mieć faceta w swoim wieku ew. trochę starszego.

Gość jak wam się marzy taliban
co wiek nie gra roli, nie każdy lubi starucha na dopalaczach viagrowych i po dobrym ruchaniu wzywać pogotowie, do podejrzenia zawału.

Gość Kinga Londyn
wiek wiekszy jest dobry, bo przekwitniecie powinno isc razem z nadejsiem impotencji!

Gość timpanman
ja jestem w takim związku :) ja mam 18 laat on 32 . kochamy się i mało nas obchodzi co myślą inni. jedyną przeszkodą było to, że on miał żonę i trójkę dzieci. pozytywem było to, że ich małżeństwo było fikcją. a co do naszego związku jesteśmy bardzo szczęśliwi. moje koleżanki mówią , że strasznie mi zazdroszczą. ;] popieram takie związki. miłość nie wybiera, a różnica wieku.. to nie jest powód aby rezygnować ze szczęścia.

Gość a ja powiem wam tak
Kiedyś inaczej myślałam, ale... Taka różnica wieku jest między moim wujkiem i ciotką. Zaczęło się od układu szef-sekretarka ;), kryzys wieku średniego, zostawił dla niej żonę i dzieci (tamto małżeństwo- jak mówią- było już fikcją). Początkowo nikt im szans nie dawał, taki romans który się skończy szybciej niż się zaczął i w ogóle. A teraz mają 40(!) rocznicę ślubu, dzieci, wnuki i w ogóle wydają się być cały czas w sobie zakochani ;) Także teraz już nic nie mówię i nie osądzam nikogo, niech każdy żyje jak uważa, w końcu to jego życie...

Gość a ja powiem wam tak
Kiedyś inaczej myślałam, ale... Taka różnica wieku jest między moim wujkiem i ciotką. Zaczęło się od układu szef-sekretarka ;), kryzys wieku średniego, zostawił dla niej żonę i dzieci (tamto małżeństwo- jak mówią- było już fikcją). Początkowo nikt im szans nie dawał, taki romans który się skończy szybciej niż się zaczął i w ogóle. A teraz mają 40(!) rocznicę ślubu, dzieci, wnuki i w ogóle wydają się być cały czas w sobie zakochani ;) Także teraz już nic nie mówię i nie osądzam nikogo, niech każdy żyje jak uważa, w końcu to jego życie...

Gość gość
Cytując jedną z piszących tu: " kochamy się i mało nas obchodzi co myślą inni. jedyną przeszkodą było to, że on miał żonę i trójkę dzieci. pozytywem było to, że ich małżeństwo było fikcją." Taaak, to tylko taki jeden mały, drobny, nic nie znaczący szczególik :O... Co tam żona, co tam dzieci, co tam rozbita rodzina. "Fikcja"- każdy tak mówi, zawsze. "Że żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią, ona na pamięć to umie". No właśnie ;/