Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moona90

Studia - czy naprawdę warto? :/

Polecane posty

Gość moona90

Studia... To ostatnio powód do mojego zmartwienia xD Nie wiem czy dam radę, czy jest to opłacalne i w ogóle... Waham się nad dwiema uczelniami prywatnymi [nie mam zbyt dużego wyboru]. Słyszałam o tej drugiej wiele niepochlebnych opinii, a o tej pierwszej w zasadzie nic... Interesuje mnie kierunek: Administracja i tryb zaoczny. W międzyczasie chciałabym pracować i nabywać doświadczenie. Co o tym sądzicie? Czy studia są opłacalne? Wiem, wiem... wyższe wykształcenie, papierek, ale często słyszę o tym, że absolwenci po studiach nie potrafią znaleźć pracy w zawodzie :P Ja mam na razie technika, gdyż ukończyłam Technikum Ekonomiczne i zdobyłam dyplom. Moje doświadczenie jest na razie niewielkie [tyle, że odbyte praktyki zawodowe] i myślę, że będzie ciężko zdobyć jakąś dobrą pracę w biurze... No ale, wróćmy do tematu studiów. Co sądzicie o studiowaniu zaocznym? Piszcie.

Gość arius
moja kuzynka jest po studiach,zna języki i zarabia 1300zł w molochu,a kumpel po zawodówce ma swoja firme i zarabia pare tysi miesięcznie.nie ma znaczenia po jakich jestes studiach i czy w ogóle po studiach jesteś...trzeba mieć fart i ptrafić się sprzedać...w dobrym słowa znaczeniu