Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpobovfovkfokfo

Mam doła, kto ze mną?

Polecane posty

Gość jpobovfovkfokfo

Siedze pracuję (w domu) i słucham radia złote przeboje, większość smutnych piosenek, mam doła. Boję się przyszłości, bo może już niedługo mnie bardzo przytłaczać, nie chcę wnikać w szczegóły,ale boję się że nie dam rady. Jednocześnie smutno mi, bo facet z którym na prawde dobrze mi się pisało codziennie, on był bardzo miły itd., nie ma ostatnio czasu, tu nie ściemnia, bo to w jego przypadku w tej sytuacji możliwe,ale właściwie od wczoraj powienien mieć więcej czasu, ale nie odzywa się i tak już od 2 tyg z małymi, krótkimi przerwami.

Gość jpobovfovkfokfo
...

Gość zasmucona okrutnie ...
ja tez sie podpinam tez mam dola narzeczony na weselu a ja w domu sama samotna

Gość jpobovfovkfokfo
ale radio jest ok, mniejsza o to. jutro wstane i nie bede pamietac pewnie ze bylo :( albo bedzie jeszcze gorzej,ale kurcze no.. smutno mi i nawet nie mam z kim porozmawiać a co dopiero przytulić

NacpanaPowietrzem Twoj tez na weselu?? i jak to znosisz ze poszedl sam bez ciebie??

Gość jpobovfovkfokfo
20, facet 22

Gość S.S.S.
Ja :( umrzyjmy razem...:( bedziemy w niebie z Sabine ;( :(

a ja wiem ze nie warto rozpaczac a i tak to robie, to dopiero glupie. znam te wszystkie argumenty, ale i tak zajebiscie za nim tesknie

Gość jpobovfovkfokfo
Kazdy chyba w zyciu ma swoje lepsze i gorsze dni i musi sie nad sobą pouzalac

Gość blalab
tez mam doła. jestem zakochana w facecie ktory mnie olewa, na dodatek podoba mu sie chyba boja kolezanka/ a ja nie wiem czy go olać czy dac sobie spokoj :|

nie moge spac, uczyc sie, jesc, siedze caly dzien w pokoju... a we wtorek egzamin :/ zycie jest chujowe, caly czas mi kurwa wiatr w oczy

NacpanaPowietrzem u mnie coz po krotce w pon i srode mam egzaminy ktore decyduja o moich studiach nie zdam chociaz jedneog z nich wylatuje to jest moja ostatnia szansa dzisiaj wesele 2 mies temu obiecalam jechac bo bylo duzo czasu do nauki ale okazlao sie ze nie wchodzi tak jak oczekiwalam ucze sie ucze ale nie zapamietuje tydzien przed przeprosilam ze nie moge ze nie daje rady i potrzebuje tego weekendu na powtorki ok przyjal to normalnie to on sobie jedzie i nacieszy sie swoja ulubiona galaretka kuzwa moj przyszly maz i zabral dupe i pojechal a ja sikam w majty od 3 tyg z podowdu tych egzaminow bo jestem juz zmeczona i zrezygnowana nawet nie mam co do niego pisac zeby mnie podniosl na duchu przed egz bo zajety bawi sie juz sie nie ciepalam bo ja zawalilam sprawe a na tydzien przed nie wypadao mu calkiem odmowic ale zabolalo jak to przyjal ja pol dnia przebeczalam ze mnie zostawil tak bez skrupulow i bez zalu ze mnie nie bedzie