Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupku strupku

Ludzie na allegro to kretyni. co Wy na to?

Polecane posty

Gość dupku strupku

Po cholere ktoś musi zalicytować jak do konca aukcji jest 9 dni? Licytuje te cholerna złotówke bo inaczej sie zesra, tak jakby nie mogl dodac aukcji do obserwowanych. Przeciez to jest podbijanie ceny tylko. I tak tej licytacji nie wygra bo przy 10 zl sie wycofa. No ale sie wnerwiłam.

Gość a ja wam powiem tak
robią tak ludzie, którym nie chce sie "pochodzic" po allegro i odkryc takich zdumiewających funkcji jak "Dodaj do obserwowanych". Tez sie tym denerwuje,bo czesto na 1 zł koncza licytacje. Albo Licytuja z nadzieja,ze rzecz sprzeda sie za 1 zł:O Widziałam czasem nawet licytacje 21 dni przed koncem :P

Gość allegrowiczkaaaaaaaaaa
mnie śmieszy jak wystawiam coś na licytację i daję tez opcję kup teraz...ludziska zaczynają licytować, a cena końcowa przekracza ta którą dałam w kup teraz :-) albo.....kupuję dziecku ciuch w szmateksie za 5-10 zł, jak wyrośnie z ciucha albo mi się znudzi, to wystawiam rzecz na allegro a ludzie daja mi za niego w licytacji 30-40 zł albo i więcej :-))))

Gość taa niedobra pupa
bo to kretyni Raczej to z was kretyni. Ja się jest kupującym to lepiej licytowac wcześniej, podwyższa się cenę, i zniechęca innych do licytacji. Proste?

Gość zgada sie......

Gość nie cierpie allegro,nie chce
mi sie nawet tam kupowac,chociaz jest taniej.

Gość do hdmi
to musiał byc naprawdę zayebisty koles...ale sie usmiałam :D:D:D:

Gość niemiecki persil
hahahaha:-D

Gość Wolf666
Kupujący na Allegro to debile. Każdy kto ie ma kupy zamiast mózgu wie że Allegro pobiera wysokie prowizje i kupuje poza Allegro