Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorinka

A ktoś sympatyczny koło 20l tu dziś siedzi?

Polecane posty

Gość mam 20 lat...
Ahaaa...:D Ja przeczytałem, że masz za sobą 1,5 tyg. Ale ze mnie kołek. :D To miłej reszty wakacji jeszcze w takim razie. :)

Gość mam 20 lat...
Większość w domu i wśród znajomych w sumie. Byłem nad morzem, ale tylko parę razy ze względu na pogodę i w górach kilka dni. Miałem praktykę jeszcze ze szkoły przez 8 dni, która oficjalnie powinna trwać 4 tygodnie. :) A Tobie jak minęły? :)

Podobnie... Kilkudniowe wyjazdy ze znajomymi a tak to nic ciekawego. Do polowy lipca miałam zajęty czas bo broniłam licencjata. :| A teraz jak widać - spanie do południa itede, czasem gdzieś wyjdę i jakoś leci. :P

Gość mam 20 lat...
Dokładnie, ale szkoda że tak szybko leci. :) To licencjat już? A z czego, jeśli można wiedzieć? :)

Gość mam 20 lat...
Obym i ja dotrwał do obrony licencjatu. :) Obroniłaś?

Gość mam 20 lat...
Niesympatyczne dziewczyny też są fajne. :)

Witam:) Ja dziś skończyłam 21 lat😭 no i nieskromnie napisze że jestem sympatyczna:D

Gość mam 20 lat...
To co dziewczyny robicie dzisiaj w taki spokojny dzień jak niedziela? :)

Obchodzę w samotności moje urodziny obżerając się sernikiem na zimno i słuchając dołującej muzy:D

Gość mam 20 lat...
Mary-sieńka, to wszystkiego najlepszego! :D Ale czemu tak pesymistycznie? Może coś weselszego posłuchaj? :) Masz powody do smutku?

Witam wszystkich sympatycznych i niesympatycznych, którzy dołączyli. :P PS. Obroniłam licencjat. :)

Gość mam 20 lat...
To gratuluję dorinka, bo jest czego. :D

Dziękuje:) weselszego mówisz...ok włączę coś weselszego;) Powiem tak...nie mam powodów do tego by się cieszyć. Dorinka, gratuluje;)

Gość mam 20 lat...
Mary-sieńka, to czego dokładnie słuchasz teraz? Ja też bym czegoś fajnego posłuchał na poprawę humoru. ; )

Gość mam 20 lat...
Aha. :) Szczerze, to nie przepadam za reggae, chociaż niemal wszystkiego słucham.

Ja też praktycznie wszystkiego słucham, ale reggae to moja muzyka:) nigdy mi się nie nudzi:) A Ty w czym najbardziej gustujesz? Znacie może jakieś fajne komedie podobne do kac vegas, jutro będzie futro itp.?

Gość mam 20 lat...
Najczęściej chyba rock różnego pokroju, ale te nowości, wszelki pop, dance nawet też. :) Podobne komedie do Kac Vegas? Trochę ciężko... Ostatnio oglądałem Harolda i Kumara - polecam, są 2 części. Może American Pie i Wieczny Student? Chociaż pewnie oglądałaś...