Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salmakis

Mój mąż chyba kocha inną...

Polecane posty

Kilka lat temu mój mąż miał romans z młodą dziewczyną (miała wtedy zaledwie 18 lat).Kiedy się o tym dowiedziałam wściekłam się i kazałam mu się wynosić.Ale on ciągle mnie przepraszał,kajał się i powtarzał,że tamta nic nie znaczyła.Kochałam go i wybaczyłam mu.Tamta wyjechała na studia za granicę i rzadko kiedy zaglądała do naszego miasteczka.Teraz jednak wróciła.Kilka tygodniu temu kiedy przypadkowo ją spotkaliśmy tak bardzo się ucieszył na jej widok.Zrobiłam mu o to awanturę.Ale on dalej swoje: że kocha tylko mnie, że on ją traktuje tylko jak znajomą i tyle.Kiedy w poniedziałek dowiedział się,że ona wychodzi za mąż bardzo sie zdenerwował.I od tamtego czasu jest całkiem inny.Tłumaczył mi, że ma kłopoty w pracy.Ale ja doskonale wiem,że to nieprawda...Odnoszę wrażenie,że ona nie jest mu obojętna.Nie wiem właściwie co mam dalej robić.Mamy dwójkę dzieci i nie chcę,żeby one także cierpiały...

Gość 21lio
skoro ona wychodzi za mąż, on nic z tym nie może zrobić. Na pewno jest zazdrosny, dziewczyna mu zawróciła w głowie Szkoda ci dzieci? z jakiego powodu?

A no dlatego, że jeśli dalej będzie się tak zachowywał ja dłużej nie wytrzymam i poproszę go o rozwód.

Gość te coca cola
jak zwykle cierpią niewinni

Gość hdmi...
otwórz oczy kobieto gdyby kochał tylko ciebie.......nie zachowywał by sie jak skończony kretyn zazdrosny o slub kochanki ,nie badz naiwna ,pierwsza lepsza okazja i doprawi ci rogi wieksze od jelenia polarnego z inna panną Jak Ty czujesz sie w takiej sytuacji ,bo ja bym juz dawno skurwiela pozegnała a takie myslenie bede meczennica dla dobra dzieci wsadz sobie w ...................

Gość hdmi ma rację
zostaw GO! on nie jest Ciebie wart

Gość podziwiam Cie ja bym
nie mogła wybaczyć zdrady

Facet, przyłapany na zdradzie, mówi kobiecie to, co ona chce usłyszeć. A każda chce tego samego - że ta druga nic nie znaczyła, ze to był tylko sex. W dużej części przypadków to nieprawda. Faceci to nie cyborki bez serca i duszy. To my kobiety tak ich traktujemy.

Gość Mądrze mówisz iftar
a Ty autorku musisz podjąć jakąś decyzję.Najlepiej bardzo szczerze porozmawiaj z mężem.

Gość nie dam sie nabrać
Autorko, Twój mąż może przeżył jakieś zauroczenie tą dziewczyną, ale pomyśl, że jest z TOBĄ, to Ciebie kocha.... Może teraz ona wróciłą, co na nim zrobiło wrażenie, bo może u was rutyna i on potzrebuje jakiegoś urozmaicenia w życiu... Pewnie jesteś zmęczona i przepracowana, jak większość kobiet, ale namawiaj go na wspólne wyjścia itp, itd... zadbaj by on się nie nudził (wiem że pewnie się oburzysz, że masz tyle pracy i jeszcze masz dbać by on się nie nudził!!!) i bynajmniej nie dawaj odczuć nikomu, że jest coś nie tak między Wami, pokazuj wszędzie jakim jesteście wspaniałym małżeństwem, to zniechęci potencjalne kochanki, niech on nie ma na to czasu w ogóle.

Gość CKHV NB
Mądrze mówisz iftar pewnie ze madrze w koncu sama jest kochanka i uszczesliwia skrzywdzonego misia :)