Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgla..chłód...dym

jestem 25latka bez pary

Polecane posty

Gość mgla..chłód...dym

nie mam doswiadczenia w zwiazkach. faceci w moich wieku sa juz po zajmowani, jak nie zonaci czy zareczeni to chocby w stalych, dlugich zwiazkach. czy pozostaje mi czekac na rozwodnikow? beznadziejna wizja:o czekac az sie komus w zwiazku noga powinie.. poza tym nie moglabym wziac slubu koscielnego...

Gość mgla..chłód...dym
ale mnie zlalista 😭

Gość uuuppppppppppp
ja tez bylam taka jak ty. od 3 miesiecy mam cudownego faceta. i wcakle nie zerwal z inna dla mnie, tylko spotkalam go, a on byl wolny. od kilku miesiecy. 26 latek. i jest cudownie. moj pierwszy zwiazek ;)

Normalnie stara panna, szykuj się na samotne długie wieczory :-O A tak na serio to śmiesza mnie takie, co to maja 25 lat i uważają, że najlepsze lata juz za sobą. Jeżeli można wiedzieć - gdzie mieszkasz?

Gość mgla..chłód...dym
dziekuje za odzew :classic_cool: mieszkam w Poznaniu. nie uwazam, ze najlepsze lata mam za soba, bo jak to byly najlepsze, to nie chce wiedziec, co bedzie dalej 😭 chwalic to nie mam sie czym, wiec chyba sie jednak zale... zeby znalezc chyba trzeba szukac... a ja nigdy nie szukalam i nie wyobrazac sobie szukac faceta.. jak kto sie robi?:o

No bo faceta się nie szuka! Jeżeli prowadzisz normalne życie, tzn. nie siedzisz cały czas w domu, to w końcu coś się trafi :-P

Gość mgla..chłód...dym
czy prowadze normalne zycie?:o hm... cale dnie w pracy, w wkndy posiedze w kawiarni z przyjacioka jedna czy druga albo samotny szoping.. to tyle. wiec raczej marnie to widze.. kazdys soba zajety:(

No , skoro nie masz życia towarzyskiego to raczej czarno to widzę... Serio nie masz więcej znajomych?

Gość mgla..chłód...dym
o jakim zyciu towarzyskim mowisz? o dyskotekach?:o jeszcze pare lat temu mialam ochote, ale teraz juz nie... z innymi znajomymi spotykam sie sporadczycznie.. co kilka miesiecy, oni maja swoje "polowki" to tez maja swoje zycie parowe, a na inne spotkanie mniej czasu i ochoty.

Na dyskotece to raczej nikogo wartościowego nie spotkasz. Chodzi mi o jakieś wyjścia do pubów, domówki. Jestem troszkę od ciebie młodsza (22 lata), ale mój narzeczony jest w twoim wieku i ciągle z kimś lub do kogoś wychodzimy, a wtedy poznaje się naprawdę dużo ludzi (bo ludzie przyprowadzają swoich kolegów, koleżanki, a nie tylko drugie połówki). Myślę, że to jest najlepszy sposób na poznanie kogoś - taki najbardziej naturalny.

Oj kochana, życie towarzystkie to nie tylko dyskoteki, rób cokolwiek żeby nie siedzieć wieczorami w domu przed tv albo komputerem, chodź na jakieś dodatkowe zajęcia itp, wiem ze jest trudno w dzisiejszych czasach a to też dlatego że dużo ludzi ma zryte berety i trudno trafić na kogoś odpowiedniego, ale w Twoim wieku (zresztą w żadnym wieku) nie jest tak że jest to NIEMOŻLIWE głowa do góry:)

Gość a co nas to obchodzi
Nie masz się c martwić za kilka lat pojawią się pierwsi rozwodnicy :P

Gość mgla..chłód...dym
moze i takie domowki to dobry sposob, ale u mnie nigdy sie tego nie praktykowalo... takze tym bardziej zadnych szans teraz:/ zamierzam sie zapisac do klubu fitness, ale juz byly takie orkesy w zyciu, ze intensywnie bralam udzial w takich zajeciach, ale i tak nikogo nie poznawalam...

Jeżeli w życiu codziennym tez jestes taka marudą jak tutaj, to nie dziwię się, że nie masz faceta :-O

Gość mgla..chłód...dym
troche mam z marudy, ale nie az tak duzo:P nie mam czasu w tygodniu marudzic:P

Gość papappa
jestem starsza i tez niedaleko poz mieszkam :)

Gość mgla..chłód...dym
tak! wlasciwie tak.. mialam roczny epizod jeszcze jako nastolatka, ale trudno to zaliczac to powaznych zwiazkow. mialam wtedy 17-18 lat... to byly spotkania, szkola, a nie prawdziwe wspolne dorosle zycie. zatem ogolna odp brzmi: tak, nie mialam

Gość mgla..chłód...dym
papappa, no i co zamierzasz z tym zrobic? bylas wczesniej w zwiazku?

No to nie obraź się, ale myslę, że to z tobą jest coś nie tak. Jeżeli 25-latka od kilku lat nie ma faceta, to problem raczej tkwi w niej samej. No chyba, że nie chce go miec, bo skupia się na pracy lub nauce. Ale jeżeli jest od lat sama, chociaż chciałaby kogoś mieć - coś jest nie tak.

Gość centuri_on
to zależy też od tego, jak wyglądasz :)

Gość mgla..chłód...dym
moze i jest coz ze mna nie tak.. po prostu z czestotliwoscia raz na pol roku:classic_cool: nachodzi mnie mysl, ze jednka chcialabym byc w zwiazku. na codzien nie zajmuje to moich mysli. to nie jest tak, zze przez 7 lat chcialam znalezc faceta, a nic z tego nie wychodzilo... po prostu sobie zylam... studia, wyjazdy, praca... i tak zycie mija...

Gość mgla..chłód...dym
no miss Polski bym nie zostala:o jestem co najwyzej przecietna... raczej nie rzucam tlumow na ulicy...

sugar_cane - zbyt szybko stawiasz diagnozy moim zdaniem. Niełatwo jest trafić na normalnego faceta wyznającego takie same wartości, świat schodzi na psy, nie musi to oznaczać że cos jest z autorką nie tak.

Gość centuri_on
świat schodzi na psy tak samo kobiety jak faceci :P

Gość mgla..chłód...dym
cream znam Cie troche :classic_cool: raczej bysmy sie nie polubili :D