Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczemu

Duchy...

Polecane posty

Gość niewiemczemu
Wlasciwie to wiele razy widzialam, czulam, slyszalam rozne dziwne rzeczy... Pamietam najbardziej dwie sytuacje... W nocy strasznie bolal mnie zab i w ogole nie spalam... i pozniej rano bylam tak zmeczona ze polozylam sie na lozku i usnelam... snilo mi sie to ze spie... widzialam spiaca siebie... i nagle slysze glos jakiegos mezczyzny a pozniej glosny pisk w uszach jakby ktos mi w nie pisnal, chcialam zawolac tate ale nie moglam wydobyc z siebie glosu... i czulam sie przycisnieta do lozka, dopiero gdy otowrzylam oczy wszystko bylo normalnie. Natomiast druga sytuaja to taka, ze siedzialam w zime w samochodzie z kolezanka i plotkowalysmy na takiej polnej drodze, bylo ciemno... i nagle cos zaczelo nam szarpac samochodem ale to z taka sila jakby szarpalo go kilka osob, kumpela zapalila swiatla nikogo nie bylo, otworzyla drzwi cisza ani zywej duszy...

Gość niewiemczemu
Nie strzelilam focha... po prostu spytalam jak moze mi pomoc

Gość niewiemczemu
medium jesli jeszcze tu wejdziesz tu to przeczytaj co napisalam... Widzialam, ze masz wiedze na ten temat wiec moze mi wytlumaczysz to co sie dzieje

mi sie babcia ostatnio snila,kilka dni pod rzad,pojechalam na cmentarz,pomodlilam sie i juz mi sie nie sni. Wiec moze cos w tym jest.

Gość niewiemczemu
na pewno cos w tym jest.... ale ja w snie nie widze bliskich osob, tylko jakies obce... przypadkowe

wyczytalam w senniku,ze jak snia ci sie zmarli,ale tacy,ktorych nie znasz,to oznacza dla ciebie dobre wiadomosci,pomoc od kogos w trudnej sytuacji albo spelnienie jakichs nadziei. Takze moze nie masz sie czym przejmowac:)

Gość niewiemczemu
dobrze by bylo... ale nocami gdy mi sie to sni to nie jest przyjemne... Boje sie. One mi w snach nie robia krzywdy ale strasznie sie boje, zawsze przed nimi uciekam..

Gość MAAABEEE
Moze sama masz troszeczkę z medium i łatwiej z tobą nawiazać kontakt wiec tak masz. Duchy , dusze szukają takich osob.

Gość niewiemczemu
Tylko, ze ja tego nie chce... Bo nie wiem czy ktos chce pomocy ode mnie... Czy ja mam cos zrobic... Wielr razy widzialam rzeczy ktorych nie potrafie wytlumaczyc... Wiele... Ale nawet juz tych wazniejszych nie pisze, bo nikt by nie uwierzyl..

Gość lamka 2
To co popisalas, ze nie moglas sie wybudzic, ten pisk w uszach, to tzw. paraliz senny. Te sny moga byc objawem jakiejs nerwicy.

Gość niewiemczemu
lamka no bardzo mozliwe.. ale to nie jest jedyna "dziwna" sytuacja, ktora mi sie przydazyla

Gość MAAABEEE
Ja też bym ni chciała i sie bała. Ja zawsze głośno mówię ze sobie nie zyczę żadnych snow , zadnych zmarlych we snie i mi się nie śnią.

Gość niewiemczemu
a wierzysz w diabla ? bo z tym tez w pewnym sensie mialam stycznosc... ale w to nikt mi nie uwierzy nigdy...

Gość MAAABEEE
Ja jestem trochę mało wierząca , raczej z premedytacją nie dopuszczam tego do siebie, bo trochę czytałam na ten temat. Nie chcę mieć klopotow z takimi stworami.

Gość MAAABEEE
A może bylaś na seansie spirytystycznym i cos się do ciebie przykleilo.

Gość masz przerąbane
nie dość że sie cb jakiś duch uczepił to jeszcze wyciągnął cie z ciała. uważaj, bo cie opęta a wtdy grób kaplica teraz wróżka albo nic, kobieto.

Gość niewiemczemu
coo?? opetal ?;/ o czym ty mowisz;//

Gość niewiemczemu
zaglada tu ktos jeszcze ??

Gość Zuzulka
Nie wiem czy w Polsce dostaniesz coś takiego jak "dream catcher", zawieszasz to możliwie najbliżej głowy tam gdzie śpisz żeby wisiało koło Ciebie. To ma za zadanie chronić przed złymi snami. Często miewałem dziwne sny które mnie czasami przerażały ale wszystko się skończyło od chwili zawieszenia tzw "łapacza snów" tłumacząc to dosłownie na j. polski. mój jest zrobiony z paciorkow, ptsich piórek i rzemyków nawiniętych na małe kółeczko, w środku którego jest zrobiona z nici imitacja pajęczej sieci. Popytaj o to w sklepach z kadzidełkami i różnymi ezoterycznymi artykułami. Może na Allegro będzie/

Gość duszekkkk
Kilka pomocnych linków czym jest spirytyzm: http://www.youtube.com/watch?v=kuuBlZVQn7E portal Polskiego Towarzystwa Studiow spirytystycznych: www.spirytyzm.pl forum, na ktorym mozna podzielić się swoimi przezyciami. Nikt nie zostanie wysmiany: www.forum.spirytyzm.pl księgarnia spirytystyczna: www.rivail.pl

Gość lepiej zgłosic sie
egzorcysty