Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijonseeeek

Wczoraj kochałam się z facetem a nie wyjęłam tampona, kurde co robić

Polecane posty

Gość Bijonseeeek

jak w temacie;/ nie mogę go wyjąć, bo sznurek też jest w środku.

Gość Bijonseeeek
hej, pomóżcie

Gość Marlena.......................
co ci mam pomóż go wyciagnac ......bo nie rozumie

Gość jak mozna byc tak tepym
to nie wiem. lecz sie

Gość pani czuszka
nie panikuj laska. wsadz sobie paluchy i poszukaj sznureczka/tampona. wielkie mi halo

Gość taa nie panikuj
skoro nie mozesz go siegnac to powinnas isc do ginekologa bo my ci nie pomozemy

Gość uhuuuuuuuuuuuuuu
przyłóż prysznic i lej strumien wody do srodka tak długo az nie poczujesz ze schodzi razem z wodą do dołu potem albo wyleci sam albo palcami bez problemu wyjmiesz jak napęcznieje a ciekawi mnie to jakim cudem on tego tamponu nie zauwazył i nie wyczuł?

Po pierwsze: albo to prowo,albo jesteś tępą strzałą :P Mimo wszystko doradzę: kucnij, włóż paluchy do środka i spróbuj złapać tampon, jak go dosięgniesz to gratulacje ;) jak nie, to do ginekologa :o W sumie... jak go dosiegniesz i wyjmiesz to jednocześnie współczuje, bo to będzie znaczyć, że zbyt wielkiego sprzętu Twój wybranek nie ma heh

Gość zapewne nie czytałaś
"Czarodziejek" baby w agencjach towarzyskich regularnie wkładają sobie podczas okresu jakieś gąbki. Skoro one mogą to wyciągnąć ty też powinnaś. A jak nie to na pogotowie,albo jutro do ginekologa. Dlaczego tępa.. ? Nic dziwnego ,że w takim momencie sie zapomniałą :)

Dobrze, może nie tępą, ale głupią czy nie wiem jak :D... Bo jak można nie wyczuć że coś tam w środku jest? I jak On nie wyczuł, że mu się pisior wkręcił w sznureczek? :P

Gość Bijonseeeek
tępa nie jestem, poprostu za dużo wypiłam i zapomniałam:P

Gość zapewne nie czytałaś
taa, wyczuł sznureczek :D

Gość Bijonseeeek
aa nie wyczuł, bo sam był lekko wstawiony.. chyba,że nie chciał nic mówić:) dobra, to idę go jakoś wyjąć:P

Ach, ten alkohol, dobrze Ci radzę- następnego razu jak masz zamiar pić podczas okresu to używaj podpasek :P

Gość kosmosmoli
Trzeba byla lac w psite nie w gebe

Gość uhuuuuuuuuuuuuuu
pod strumieniem wody wyjdzie na 100 % no chyba ze Twój chłopak ma rozmiar gigamega ogromny ale nie sądze bo nie dali byscie rady tego nie wyczuc ze cos jest nie tak

Gość gość
hej, wiem ze ten temat jest sprzed 3 lat ale sie wypowiem jakby jakies dziewczynie sie to zdarzylo. wiec ostatnio tez troche wypilam a potem chlopak robil mi palcowke, nastepnego dnia nie pamietalam czy go wyjelam czy nie, pierwszy raz w zyciu mi sie to zdazylo, a tamponow juz pare ladnych lat uzywam, poszlam dzisiaj do ginekologa ( 3 dni pozniej) i powiedzialam mu na co ginekolog powiedzial mi ze on nie jest od wyjmowania tamponow i zebym wlozyla palce do pochwy i go poszukala, wiec powiedzialam mu ze chlopak robil m,i palcowke i on ma dluzsze palce wiec sila rzeczy bedzie mi trudno go wyjac jezeli jeszcze tam jest , to ginekolog sie mnie zapytal czy nie slyszlam co powiedzial ze mam go poszukac i nastepnym razem zebym sobie zapisala czy wyjelm czy nie. z***biscie co ;/