Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobacz koniecznie

Tak powinny wygladać prawdziwe kobiety!!!!!

Polecane posty

Gość zobacz koniecznie
zero cellulitu i wielkie tylki, dziewczyny sa przykladem tego ze nawet nieidealna figura moze byc apetyczna jak sie cwiczy

Gość zobacz koniecznie
a ty pewnie tylko szkielety lubisz

Gość blanka__18
fajne figury maja

Gość zobacz koniecznie
piekne

Gość pani czuszka
przeciez ona ma silikon w dupie. co druga brazylijka jest dzielem chirurga. smiac mi sie chce z takich kolesi jak autor- siedzi przed kompem i oglada laski ktorych i tak nigdy nie bedzie mial, mozg zlasowany i tyle... :)

Gość czyli tak_albo
trza sie odchudzać, albo wstrzykiwać silikon w dupe albo jedno i drugie. Myślałam koleś,że mnie pocieszysz tym tematem...

Gość TivaaaniYoork
spieprzaj od szkieletów są zajebiste ,a jak jestes typem misia to jazda na siłownie spalić ten brzuch piwny .:O a co do tych dup to dla mnie jest to obrzydliwe .. ja zawsze próbowalam się tak naprostowywac,zeby mi dupa nie odstawała.. jak jakas kaczka :D

Gość zobacz koniecznie
takie tylki podniecaja facetow. jak myslicie ktory facet obejrzy sie za plaska dooopa? zaden. ta dziewczyna ma fajny duzy tylek nie ma cellulitu i ma fajoska talie i brzuszek

Gość dsfdssssssssssssssssssssssssss
przeciez jej dupsko jest dzielem sylikonu a nie natury :-O poza tym mozna miec spory tylek ale proporcjonalny do reszty ciala a nie ogromny na przeciwko calej reszty i do tego niezbyt duze cyce :-O

Gość zobacz koniecznie
jesli ma tylek z silikonu to to czemu nie ma go w piersiach? zazdroscicie. moja siostra ma identyczny tylek i nie ma silikonu bo jej nie stac. a wiec cuda natury sie zdarzaja

Gość TivaaaniYoork
wiesz autorze są gusta i guściki;) ja się cieszę,ze jeszcze nie spotkalam sie z opinią wśród facetów z mojego otoczenia,aby mieli aż takie chore zboczenia:)) kojarzysz mi się z marnym dresem,albo chłopczykiem któremu się nudzi i już dawno go żadna nie zadowoliła,wiec teraz każda dupa jest dla niego ZAJEBONGOO :D

Gość TivaaaniYoork
ale po co ty takie tematy w ogole zakładasz? a wiesz jak powinien idealny facet wyglądać? w sumie po co ci to wiedziec jak i tak nigdy takim nie będziesz to po 1.,a po 2. jak dla mnie to jest kalectwo ala kim kardashian :O zajebiste są dupy jak jest lekko wystająca,ma ładne jędrne ciałko i zajebiscie duże wcięcie w talii ,a nie jakis kufer przyczepiony :D z ręką na sercu bardzo współczuje twojej siostry,ale może da się cos z tym zrobić,może przysiady? albo nie bo to jeszcze bardziej pogorszy sprawe.. albo powinna schudnąć po prostu..nie ma bata..kobieta powinna być drobna i delikatna,a nie jak suka z baru..

Gość z góry dzieki wielkieee
ma tyłek jak zad kobyły po pologu zoofilu

Gość zobacz koniecznie
nie znacie sie. pewnie nie macie takiej figury i zazdrosc was zzera