Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranjeeeeeeeee

Gierki ze strony faceta ?

Polecane posty

Gość oranjeeeeeeeee

2 miesiace temu poznalam faceta na portalu randkowym, jako ze jestem nowa w okolicy nie mam zadnych znajomych. pierwszego dnia poznalam JEGO. od razu jakos złapalismy wspolne tematy i molismy rozmawiac ze sobą godzinami dniem i nocą. Naprawde wydawalo sie wszystko isc dobrze. przez pierwszy miesiac on dawał sugestie zeby sie spotkac ale zawsze cos mi wyskoczylo w pracy, pozniej mial duzo nauki do poprawki i teraz tydzien po zaliczeniu poprawki gdy jest wolny i chialam cos zaproponowac mowi mi ze zacząl sie spotykac. powiedzialam ze dzieki za postawienie sprawy jasno. on chce kontyuowac znajomosc w realu tylko jako przyjaciele juz. powiezialam,ze w porzadku ale potrzebuje troche czasu. skonczylam rozmowe i wyszlam do mista. dostaje smsa ze jest niepewny, zdezorientowany tym co sie stalo ale ma nadzieje ze dalej bedziemy kontynuowac to co bylo... wrocilam pozno a on czekal na skypie i zaproponował wyjazd ktory proponowal 2 tyodnie temu. wtedy data wydawala sie tak odlegla ale myslalam ze poczeka... zodziłam sie, ale to chyba błąd? co powiecie ?

Gość oranjeeeeeeeee
* wyjazd- jednodniowy pytam bo wczoraj moj znajomy zasugerował ,ze zdarza mu sie tak robic gdy dziewczyna jest niepewna, odwleka. tak jakby kop mobilizujacy i wyjasniajacy co jest na rzeczy.. myslicie ze i on zastosował tą gierkę ?

Gość oranjeeeeeeeee
nikt ?