Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sziszikomora88

Czy u was na studiach są ładni ludzie

Polecane posty

Gość Sziszikomora88

tacy, którzy wam się podobają, z którymi byście chcieli się kiedyś umówić ?

Gość Kafe Prześmiewca
Najładniejsi ludzie są na filozofii i informatyce :classic_cool:

Gość żona pierdziocha mąż strajdun
Studenckie miłości to nie romans z Final Fantasy niestety . . . studanciaki są nadambitne, a tego swoją inteligencją wcale nie reprezentują wwiększosci . . . sa w zwiazku a jedno z drugiego chce wiecej wykszesac a samo nie jest nie wiadomo kim. Studentkom podoba sie bardzioej wykladowca, niz sam studenciak i fantazje seksualne snuja o wyksztalconym kawalerze czy glowie rodziny mowiacym rzeczy madre na wykladach lub te, ktre racji bytu nie maja lub sa nieaktualne.

Gość Sziszikomora88
Ja tam osobiście wolę studentów niż wykładowców, chociaż chyba jestem w mniejszości, zważywszy na zainteresowanie moich koleżanek z roku pewnym prowadzącym :D

Gość Sziszikomora88
Jednak zauważyłam, że studia sprzyjają zauroczeniom, wspólnie spędzony czas i podobne problemy łączą ludzi, którzy często rzuceni na głęboką wodę, szukają koła ratunkowego w ramionach drugiej osoby. U mnie na roku jest dużo par, a ja sama przyznaję, że podoba mi się pewien chłopak z grupy. Tylko nie wiem, czy próbować się wdawać w jakieś zaloty, bo jak nie wyjdzie, to może być potem kiepska atmosfera, od której tak po prostu nie uciekniesz.