Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek biedronek

Czy moja dziewczyna ma rację ?????????????????

Polecane posty

Gość tomek biedronek

Pracuję w biedronce i dziś wszyscy pracownicy mają tzw. wczasy pod gruszą. Ale szef dał mozliwość wyboru : wycieczka lub pieniądze. Rozmawaieł m otym z dziewczyną i mówi mi że bardzo by się cieszyła gdybym nie pojechał , wziął pieniądze i w następnym roku z nią gdzieś pojechał za to. W sumie też o tym myślałem wcześniej i tak miałem zrobić żeby to była dla Niej niespodzianka. Ale trochę się wkurzyłem że ona tak prosto z mostu to powiedziała. To ja sobie zapracowałem na to i powinienem mieć wiekszą swobodę wyboru chyba. Nie pojechałem więc pieniądze będą dla mnie ale trochę smutno mi :(

Gość tomek biedronek
Smutno mi że Ona tak odrazu walneła prosto z mostu że chciałaby żebym nie jechał a pieniądze odłożył i Ją zabrał za rok gdzieś. Tak się nie robi. To moje pieniądze i powinienem mieć swobodę wyboru. Myślałem o tym żeby tak zrobić i zrobić jej niespodziankę za rok ale teraz to jakoś tak mi smutno :( Ciekawy jestem czy ona na moim miejscu by pojechała na wycieczkę z koleżankami z pracy czy wolałaby ze mną. mam wrażenie że pojechałaby z ekipą.

Gość klklklk
co miala owijac w bawelne ?:D prosze Cie:/

Gość marnujesz się w sklepie
Ty pracujesz w biedronce? Zobaczysz zostawi Cię. Idz lepiej do sklepu Rtv i AGD ..... do biedronki nie pasujesz

Gość a co zakład
czego chcesz, zapytałeś ją o zdanie i ci dała konkretną odpowiedź. Lepiej żeby ci kazała jechać a potem na kafe pisała topiki "mój facet o mnie nie dba". ciesz się że masz dziewczynę która wali prosto z mostu

Gość bez sensu to jestt
ales ty głupi: skoro zapytałeś, ona ci odpowiedziała. więc o co ci chodzi? miała skłamać czy jak?? później by było, że jest nie szczera w związku. Tym bardziej napisałeś, że "bardzo by się cieszyła gdybym nie pojechał , wziął pieniądze i w następnym roku z nią gdzieś pojechał za to.". a nie powiedziała masz wziąć kase i mnie gdzieś zabrać. tylko wyraziła swoje zdanie, bo ją o to zapytałeś. Skoro nie chciałeś, aby odp. nie tzreba jej było pytać, tylko powiedzieć, słuchaj jade na wycieczke, i gdyby ona ci robiła wyrzuty wtedy mógłbyś mieć pretensje że to twoja kasa itp. bez sensu w ogóle. następnym razem nie pytaj, skoro nie chcesz znać jej zdania.

Gość emi27l..
kurde przeciez to chyba normalne ze woli aby facet jechal z nia na wakacje niz z banda kumpli z pracy z jakiego powodu jest ci smutno to ja nie kumam