Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w dzisiejszym swieci

Czy niskie poczucie własnej wartości można wyleczyć

Polecane posty

Gość wielmożnna
Na pewno warto się z tym problemem zwrócić do psychologa. Mi moje niskie poczucie wartości zniszczyło pewien okres mojego życia. Na początku nie byłam taka zakompleksiona. Zaczęło się na studiach. Wydawało mi się, że wszyscy są fajniejsi, mądrzejsi ode mnie. Nagle się totalnie zblokowałam. To było trudne, wszyscy doskonale się dogadywali, a ja nie umiałam nagle zabrać głosu w towarzystwie. Potem zaczęłam szukać pracy i też miałam problem żeby jakąś dostać te rozmowy kwalifikacyjne mnie przerastały... Poszłam na Chmielną do Psychologgii do p. Sebastiana Sadowskiego. Otworzył mi oczy na mój problem, pomógł spojrzeć na siebie zupełnie inaczej. Jest znacznie lepiej po terapii.

Gość warrto
Można, mi się udało dzięki temu, że zdecydowałam się w końcu na fachową pomoc. Chodziłam do pana Moderskiego z Psychologgii i powiem szczerze, że gdyby nie on, pewnie nadal chodziłabym załamana i z niską samooceną. Bardzo mi pomogły te wizyty i bardziej w siebie wierzę!

Gość gość
najlepiej jakis sukces typu ukonczony kurs,szkoła,studia,zdobycie pracy

Gość Carycka
Droga autorko, wejdz na strone Solaris -rozwoj osobisty, artykuł 8 krokow ku poczuciu wlasnej wartosci.

Gość gość
może zamiast się użalać nad sobą czas poszukać lepiej płatnej pracy, hobby i przyjaciół?