Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwko z rannna

Ludze o co tu chodzi?

Polecane posty

Gość zdziwko z rannna

okazało sie ze Moj przyjaciel nie jest szczery, a wrecz klamal w wielu sprawach zwiazanych ze swoim zyciem uczuciowym . Kiedy to wyszlo na jaw....przypuszcza ze moge byc zla....wypisuje mi smsmy ze przeprasza, zebym nie miala do niego zalu... i co powinnam zronbic?

Gość kobieta czy facet
jesli przeprasza...to przyjmij przeprosiny i porozmawiajcie.

Gość zdziwko z rannna
Zezloscio mnie myslalam ze mowimy sobie szczerze o roznych rzeczach a tu taki CYRK !!!! mowil ze nikogo nie ma, z nikim sie nie spotyka a w tajemnicy nawet przed rodzina wziol slub cywilny i teraz wyszlo wszyto nagle... .Wscieka mnie ze nie widze powodu dla ktorego klamal i nie mowilprawdy... pytanie jest takie ile z tego co mowil jest prawda a ile klamstwem bylo i jest jeszcze

Gość zdziwko z rannna
tes sie ciesze dziekuje! a jakiws inne zlote mysli innych? :)

Gość gfdffgfdgdgddsds
oj kurva, niektórzy mnie rozpierdalają takimi problemami... nie masz dziewczyno innych zmartwień? - innych, poważniejszych tylko takie głupoty o których musisz pisać na kafeterii żeby tysiące ludzi to czytało czy też musiało ci doradzać??! przyjaciel, to przyjaciel - po cholerę tak to wszystko przeżywasz?! to nie twój facet - nie jesteś z nim w związku to raz a dwa, to po co tak się niektórzy od innych uzależniają? po co to komu?

Gość zdziwko z rannna
No i co Zaproponowano mi Przyjaźń for ever....i co czy mozna sie przyjaznic for ever z klamczuchem czy klamczuch klamal bo bal sie stracic przyjaciela??????

Gość zdziwko z rannna
alooo !!! jest tu kto ludzie piszcie pleasssssssssss

no cóż, powiedzmy sobie szczerze: przyjaciel który Cię oszukuję jest Twoim przyjacielem ?

Gość zdziwko z rannna
No wlasnie nie chcialabym byc bardzo ostra w osadach ale wydaje mi sie ze niestety nigdy nim nie byl i mimo naszych"szczerych" rozmow. Nie wiem w takim razie po co klamal czemu odrazu nie mowil jak jest....tylko czekal na koniec...

Gość czy on jest strazakiem?
znam takiego jednego ktory tez tak klamal mnie.,. moze to ten sam.. hahah

Gość zdziwko z rannna
Z jednej strony dlabym sobie z nim spokoj z drugiej znamy sie 12 lat i szkoda mi rych lat....

Gość jf-jfs
gosc nie dokonca w porzadku nie wiem jak inni ja moze bym dal 2 szanse moze?????!!!