Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajdhdc

niemiecki - co to znaczy ?

Polecane posty

Gość kajdhdc

wo ich bin herrscht chaos aber ich kann ja nicht berall sein co to znaczy po polsku ?

Gość jakies glupie zdanie to
gdzie ja jestem panuje chaos ale ja muszę gdzieś być

Gość hixi
Zajebiste zdanie, z czego to jest? :)

Gość a tooooooo
Die empfangene Ungerechtigkeit zu verzeihen, bedeutet sich selbst die Wunde seines Herzen heilen.

Gość Holaolaaaaaaaa
tam gdzie ja jestem panuje chaose ale ja NIE moge wszedzie byc...

Gość a tooooooo
tez umiem korzystac z transalotra, nie widzisz, ze to jest bez sensu? niech ktos przetlumaczy logicznie, proszeęę

Gość a tooooooo
translatora* Die empfangene Ungerechtigkeit zu verzeihen, bedeutet sich selbst die Wunde seines Herzen heilen. plis

Gość a tooooooo
przepraszam Cię, bez polskich znakow mialo to dziwny sens na pierwszy rzut oka. wybacz, jestem wczorajsza ;) dzieki. a to? Das Leben ist eine Serie von Schritten nach vorn und wieder zurck. Du mchtest eine Sache tun, aber du bist gezwungen etwas anderes zu tun. Etwas verletzt dich, und zugleich weit du, dass es das eigentlich nicht tun sollte. Du betrachtest Dinge als selbstverstndlich, obwohl zu weit, dass du ...niemlas etwas als selbstverstndlich betrachten solltest.

Gość a tooooooo
dziękuje Ci. to jest pewien cytat.

Gość a tooooooo
pewnej osoby. a moglabys mi przetlumaczyc cos jeszcze czy Ci sie nie chce?:)

Gość a tooooooo
1. Du musst lernen die Vergangenheit hinter dir zu lassen, vergesse die schlechten Momente und Irrtmer. Ich werde es versuchen. 2. Denke nicht lnger dem nach, was du in deiner Vergangenheit versumt hast. Nutze die Mglichkeiten die sich dir in nchster Zeit bieten werden. Wird gemacht. -------------------- dziękuje🌼

Gość a tooooooo
strasznie Ci dziękuje 🌼 teraz daj odpocząć swojemu krzyżowi ;) Pa.

Gość a tooooooo
mialabym jeszcze jeden tekst. więc jakbys kiedyś tam mogła to wkleje. Bald gewhnt man sich an das Gute, nimmt es als selbstverstndlich hin und hat eine Neigung, das zu betonen, was fehlt. Es gehrt zu den ersten Regeln der Lebensklugheit, ber dies Fehlende, ...wenn es nicht schwerer wiegt als das Gute, was da ist, hinwegsehen zu lernen.

zdanie nie jest głupie....raczej ludzie są pojebani

Gość a tooooooo
to jest akurat tekst jakiegos wybitniejszego niemca, dokladnie nie wiem, ale jest to jego cytat ;) poradziłaś sobie, jestes świetna :) ja niemieckiego nie kumam wcale. jeszcze raz dzieki wielkie :)

Gość a tooooooo
Theodor Fontane, niemiecki pisarz ;)

Gość a tooooooo
Sprche die zum Nachdenken anregen.. XXX Nun denke mal drber nach mein Freund der Sonne: Geniee den Moment , denn umso schner wird die Erinnerung!

Gość a tooooooo
prosze te 3 zdania wyzej ...

Gość o ja cie piernicze
010] 01:23 [zgłoś do usunięcia] a tooooooo Sprche die zum Nachdenken anregen..---jezyk ktory mobilizuje(prowokujacy )anregen prowokowac) do przemyslenia XXX Nun denke mal drber nach mein Freund der Sonne:----- co to jest ? bo ani troche nie rozumiem mal drueber mein freund sonne ?? he ? Geniee den Moment , denn umso schner wird die Erinnerung! korzystaj z momentu,dlatego (um so schneller nie potrafie ci wytlumaczyc dokladniej )szybciej beda wspomnienia

Gość a tooooooo
Verarschen kann ich mich selber. wasn los? Es wird sich herausstellen, dass du mit deiner Geduld doch das erreicht hast, was du wolltest.

1. Oszukiwac moge sie sam - sens: nie rob ze mnie idioty. 2. co jest? o co chodzi? 3. Jeszcze sie okaze, ze ze swoja cierpliwoscia jednak osiagniesz to czego chcialas.

Gość a tooooooo
dzięki wielkie 🌼