Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

BUTY poradźcie!

Polecane posty

Gość mi sie nie bardzo podobaja
szczerze mowiac, ale to ty masz w nich chodzic nie ja.

Gość Chanko
mi sie zrednio podobaja. Ale na zime... bedzie slisko pewnie przyda sie cos na plaskiej podeszwie

Gość MakeMeHappy
Bardzo mi się... nie podobają!!! Kojarzą mi się z obuwiem leczniczym, nie wiem dlaczego, są okropne!!! Jedyne do czego mogłabyś je nosić, jeśli Ci się podobają to do spodni simbadek".

Gość nie są złe......
do dzinsów moga fajnie wyglądać ale przy spódniczce juz nie bardzo

Gość hdmi
juz nie przesadzajcie ładne , tylko nie wiadomo czy to nie bedzie bazarowy szajs

Gość MakeMeHappy
Wg. mnie nie pasują do rurek, w ogóle mało do czego pasują. Hahaha, miało być oczywiście *sindbadek, ale byka wcześniej strzeliłam.

To raczej byłyby buty na kilka wyjść, nie chodziłabym w nich na codzień (wolę płaskie). Dlatego nie muszą być najlepszej jakości ;-)

Gość dvgfsdxf
kurde.. chcilabym powiedziec ze ladne.. ale brzydkie są..

Gość hdmi
tylko do dzinsów ale takich które zakryją kostke legginsy i te buty ? prosze cie......

Gość NimfaBed
Brzydkie są niestety.

W takim razie wstrzymam się z zakupem :-) Dziękuję za opinie! A może mogłybyście mi polecić buty, na niskiej (!) koturnie lub niskim (!) obcasie, na jesień?

Gość Holaolaaaaaaaa
mam takie buty,ale kremowe:) wygodne sa... ale na twoim miejscu bym ich nie brala bo sie nie opyla...maja chujowe wykonczenie i na czarnycz beda na pewno slady kleju jeszcze.nadaja sie tylko na pare razy.te buty kupilam w niemczech w jakims tureckim sklepie za 30e

Gość Holaolaaaaaaaa
no to lepiej nie kupuj...ja zawsze wybieram w sklepie takie ktore sa najlepiej zrobione:)na allegro nie masz takiej mozliwosci. ja tam wole np z 10 par takich tanich butow kupic,bo mam wtedy pasujace buty do wszystkiego i na zmiane:)

No właśnie, ja wolę wydać więcej na klasyczne rzeczy, które sa ponadczasowe (nie przestaną byc modne za rok). A na takie jednosezonowe buty to tak 100 - 200 zł, bo wyjdę w nich 4 razy i rzucę w kąt. Mimo wszystko jednak tym klejem mnie przestraszyłaś ;-)

Gość BiałaNiteczka
Nie są niestety ładne i ciężko je z czymkolwiek skomponować. Moim zdaniem faktycznie jeszcze z sindbatkami byłyby ok. Ale odradzam zakup.

Gość meheheh
co trzecia laska nedlugo takie lub podobne bedzie miec

Ok, widzę, że nie czytacie wszystkiego, więc się powtórzę: już zrezygnowałam z tych butów. Może mogłybyście mi polecić buty, na niskiej (!) koturnie lub niskim (!) obcasie, na jesień?

Gość drugi grzech główny
szybko się zrażasz, wystarczy kilka opinii na forum i od razu rezygnujesz? te buty mają się tobie podobać i to tobie ma być w nich wygodnie, a nie kafeteriankom, bo to nie one będą w nich chodzić :o