Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagubiona2121212121212

chlopaki podrywacze

Polecane posty

Gość zagubiona2121212121212

hej. mam taką sprawe od 5 miesięcy jestem z cudownym chłopakiem, jestem szczęsliwa tylko wciąż męczy mnie jego przeszłość. On poprostu był podrywaczem, zaliczał laski na imprezach, nigdy nie traktował dziewczyny poważnie chodziło mu o jedno by ją zaliczyć i tyle. Niby kręcił z dzieczynami, ale szybko mu się one nudziły, bo kiedy dostał to czego chciał była mu już nie potrzebbna. Ze mną było inaczej poznałam go i wiedfziałam jaki jest dlatego nie patrzyłam na niego jak na chłopaka z którym moge mysliec o zwiazku. pisałam z nim, spotyklalam od czasu do czasu wciaz mu mowilam, ze nikogo nie szukam nigdy nie pozawalalam mu zlapac sie za reke przytulic a o calowaniu mowy nie bylo, czasem bylam w stasunku do niego wredna i chamska by tylko sie odczepil, ale to nic nie dawalo on wciaz pisal i pisal i staral sie i to trwało az 8 miesiecy wszyscy jego znajomi mowili mi ze on sie na serio we mnie zakochal bo nigdy jescze nie staral sie tyle o dziewczyne ze dla zadnej sie tak nie zmienił, ze jego zwiazek najdluzszy trwal 40 dni! mi tez mowil ze mnie kocha i w koncu mu uległam i juz jestesmy 5 miesiecy. tylko, że czesto dopadaja mnie mysli, ze moze ze mna bedzie tak samo ze wcale mnie nie kocha wciaz mysle o tym ze spal z innymi dziewczynami ze je calowal przytulal tak jak teraz mnie i strasznie mnie to wszystko dreczy. Czy ja jestem jakas dziwna czy to normalne ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować