Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaa200000000

Przeraża mnie to ,że

Polecane posty

Gość Lilkaaa200000000

żaden facet chyba nie potrafi być wierny. a nawet jak jest to pewnie mysli o innych dziewczynach... to jest straszne. jestem ponoć ładna a przynajmniej za taka uchodzę ,a nie jestem pewna czy moi faceci mnie nie zdradzali mam podejrzenia.. ale tyle się nasłuchałam historyjek różnych o facetach którzy ponoc kochaja swoje dziewczyny ,że zaczelam wątpić w facetów tzn w ich wierność... Mnie też podrywali ,albo dawali do zrozumienia ,że chcętnie by mnie przelecieli faceci żonaci lub zajęci.. zonaci z dziecmi też byli wśród nich.. Takie to przykre ,że nie ma facetów ktorzy nie zdarzdali by i nie mysleli o innych dziewczynach..

Gość Lilkaaa200000000
Bo tak sobie myslę ,że skoro tak jest to może wogóle nie warto być wiernym? może ja tez powinnam sypiać z kim popadnie i dać na to przyzwolenie mojemu facetowi? może to jest teraz normalne?

Gość macius z kranu
Lidka ale dlaczego mieliby nie myśleć? Przecież musisz rozróżniać proste kwestie. Nie bądź zaborcza i bezmyślna. Nie możesz zabronić swojemu facetowi widzieć i czuć. Jeśli facet spotka ładną dziewczynę to zauważy to tak samo jak Ty przystojnego faceta na ulicy. Nie znaczy to, że od razu Cię z nią zdradzi. Zakochani faceci są często wierniejsi niż kobiety, a Twoja obsesja zniszczy każdą relację.

Gość Lilkaaa200000000
a te myśli wzięły się stąd ,że czesto spędzam czas z moim facetem i jego kolegami. i oni mimo ,że bardzo kochają swoje dziewczyny niby to ciagle ślinią się na jakieś inne na ulicy.. albo opowiadają z jaką ostatnio sie kochali itd.. a oni przy swoich dziewczynach są idealni! , a zdradzają z kim popadnie i się śmieją jak to ukrywają.. brak słow

Gość Lilkaaa200000000
ale ja nie jestem zaborcza dla mojego faceta itd. ani nie robię mu scen zazdrości. Ale jak słyszę opowiadania jego kolegow ,,chcętnie bym zerżnał tamtą i tamtą" albo ,, spróbuję z nią bardziej zagadac może coś z tego będzie" ,albo ,,pojechalismy wczoraj do lasu moja nic sie nie domyśla" to się załamuje.. nawet niektórzy z nich mnie niby na zaty łapią za tyłek itd oczywiście nie przy dziewczynach

Gość Lilkaaa200000000
poza tym często bywam na bankietach i panowie ,ktorzy są bez żon ,a wiem ,że są żonaci też okazywali mi ,że by się przespali ze mną chętnie ,albo jakieś zbereźne żarty.. i jak tu ufac facetom?

Gość Lilkaaa200000000
I mi nie chodzi o to ,że jak zobaczy ładną dziewczynę to ją zauważy bo ja tez zauważam ładne dziewczyny. ale ,że pomyśli sobie ,,chetnie bym ją przeleciał"