aniooolek69 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 mam wazne pytanie dotyczace poronien. jestem jedna z kobiet ktore to niestety przezyly. poronilam w 10tc, okazalo sie ze byl pusty pecherzyk ciazowy. czy moze sie to powtorzyc przy nastepnej ciazy i jakie jest prawdopodobienstwo ze ciaza bedzie przebiegla bez komplikacji do konca? staramy sie o dzidziusia ale strasznie sie boje powtorki.. :( jak to bylo u was? doczekalyscie sie swoich pociech i za ktorym razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zaszłam Napisano Wrzesień 12, 2010 w ciążę w dwa misiące po poronieniu dzis moja córka ma 3 lata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hixi Napisano Wrzesień 12, 2010 Moja ciocia poroniła bliźniaki i później dosyć szybko miała córeczkę, a później jeszcze synka. Poroniła tylko ten jeden raz. Wydaje mi się, że to zależy od osoby i okoliczności i nikt Ci nie powie jak będzie z Tobą - jedynie może coś powiedzieć lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach