Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norb

Tatry - pomoc!

Polecane posty

Gość norb

Witam. Mam zamiar w okresie ferii zimowych styczeń/luty wybrać się na tydzień w Tatry. Wyjazd chcę zorganizować sam a nie przez biuro podróży. Może ktoś mi doradzić ile +/- może mnie taka przyjemność kosztować? Z góry dziękuję za pomoc.

Gość kaja33334444
to wszystko zależy jak sobie wyobrazasz ten pobyt. jezeli chcialbys zatrzymac sie np w zakopcu trzeba liczyc troszke drozej niz gdybys wybral np poronin czy białke tat. średnio za dobe w pokojach gościnnych trzeba liczyc ok 50zł-ale to tez zalezy od standardu pokoju i obiektu. pensjonaty są nieco droższe a najdożej wychodza hotele. zazwyczaj jezeli zdecydujesz sie na pokoje goscinne wyzywienie musisz zapewnic sobie sam. warto pomyslec o rezerewacji wczesniej bo potem moze byc lipa.

Gość taa niedobra pupa
W zakopanem nie ma możliwości żeby nie znaleźć pokoju! Ceny sa ogromnie zróżnicowane, najtaniej 20-25 zł- ale cięzko znaleźc, średnio z 40-50.. Jest pełno stron w necie z adresami prywatnych stancji, hoteli, itp. Najlepiej chyba zarezerwowac wcześniej. Płaci się tez coś za wsstęp do TPN, ale nie wiem czy zimą też.