Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleksja11

mamy z uk pomocy

Polecane posty

Gość oleksja11

witam, jestem mama dziecka z azs, i mam pytanie- w czym pierzecie rzeczy swoich mAlenstw? ja dotad uzywalam fairy ale podejrzewam ze go uczula, co radzicie uzyc? jest jakis odpowiednik platkow mydlanych?

Ja piore w fariry, jak dla mnie dobry proszek, a po co Ci jakies platki mydlane ? Jeszcze dobry jest persil dla dzieci

Gość oleksja11
jak pisalam dziecko ma atopowe zapalenie skory i juz brak mi pomyslow co go uczula, jest szansa ze to wlasnie fairy...

nie skojazylam co to te azs ,wybacz, a pielegniarki nie mozesz sie czegos poradzic ? ja nic takiego w sklepach nie wiedzialamm, a tego persila uzywalas ?

Gość atopowe
spróbuj inny np persil non bio moja kolezanka uzywa dla córki. wazna bardzo tez jest dieta takiego dziecka z azs

Gość a jelpa
nie ma w UK?

Gość oleksja11
no wlasnie nic takiego nie widzialam, dziecko ma juz ustawione leczenie z polski, dieta i kosmetyki tez, jednak ostatnio zauwazylam nowe krostki i jedyne z czym moge to skojarzyc to wlasnie plyn fairy

Gość a jelpa
to oglądaj skład proszków , uczulenie wywołują fosforany zawarte w proszkach , więc najlepiej jeśli jest bez nich ... wiem ,że jelp ich nie zawiera w ogóle , ale innych nie znam .

Gość xxxxxxyyy
a moze sprobuj proszki lub plyny Ecover - nie sa przeznaczone specjalnie dla niemowlat ale sa ekologiczne, wiec sila rzeczy lagodniejsze