Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emii21

szukam dobrego dermatologa

Polecane posty

Gość emii21

Mam sporo znamion na całym ciele, a teraz tyle się słyszy o czerniaku. Chciałabym zrobic dokładny check up swojej skóry. Szukam dobrego dermatologa ,takiego żeby mnie nie wyśmiał, a miał profesjonalne podejście i wiedze ps. W Krakowie

polecam nie dermatologa tylko bardzo dobry gabinet kosmetyczny - SUNSTUDIO, salon mieści się pod adresem:Róg ulicy Dunajewskiego 1 i ulicy Karmelickiej 1 poniedziałek - piątek od 9 do 21 sobota od 10 do 18 Tel: 0-12 648-95-55 e mail: www.sunstudio.krakow.pl Lekarz jest na miejscu, a kosmetyczki są wręcz genialne. ja miałam mnóstwo przebarwień na policzkach po kuracji u dermatologa!!!dopiero w sunstudio dzięki krioterapii (leczenie zimnem a dokładniej kriopeeling) moja cera wygląda wręcz idealinie. na miejscu lekarz dobierze odpowiednią dla ciebie terapię.u dermatologa przeważnie wszyscy trakotowani są ,,taśmowo" a własnie w tym salonie kosmetycznym przeprowadzą dokładne oględziny twojej cery.ja teraz tylko co 2 miesiące chodzę na kawitację i cerę mam bezbłędną.serdecznie polecam.

Gość GRAZIA23
NA KOMOROSKIEGO PRZYJMUJE FAJNA DERMATOLOG- RENATA DRYBKA.DOKŁADNY WYWIAD,BADANIE-KAŻDEMU POŚWIECA SPORO CZASU- POLECAM!!!!!!

Gość misia0010
Dobry D. to tylko prywatnie.NFZ to masówka

Gość ??????????????????????????????